Cytat: łatośłętka w 25 Lut 2020, 13:15Na jednej z wielu dróg* jednego z wielu leśnych obszarów jednej z wielu części jednej Polski spotkałem jednego z niewielu rysi (Lynx). Dziś na do.Kiedyś spotkałem Rysia z Klanu. Też na drodze, a nawet na chodniku
Na jednej z wielu dróg* jednego z wielu leśnych obszarów jednej z wielu części jednej Polski spotkałem jednego z niewielu rysi (Lynx). Dziś na do.
Jacka Żytkiewicza vel Mieczysława Hryniewicza z serialu "Zmiennicy".
Cytat: 365 w 25 Lut 2020, 14:19Jacka Żytkiewicza vel Mieczysława Hryniewicza z serialu "Zmiennicy".Nic mi to nie mówi
Na jednej z wielu dróg* jednego z wielu leśnych obszarów jednej z wielu części jednej Polski spotkałem jednego z niewielu rysi (Lynx). Dziś na do.*dojazd pożarowy nr 11
No nie kompromitujcie się Panie Kolego, jak można "Zmienników" nie znać? Czołówka z Gintrowskim była prawie tak kultowa jak sama "Stawka" i "Czterej Pancerni" A tutaj Marian Koniuszko, pokazuje jak się jeździ samochodem marki Żuk:
Niesamowite. /.../
Ryś to rzeczywiście prawdziwa rzadkość, trafić na niego to prawie cud
Marian Koniuszko
Szykuje się do wygrania zakładu z Wilkiem
Co to za jakiś opis trasy hieroglifami? Czyżby to jakiś język treningów dostępny tylko dla wtajemniczonych?
Cytat: Wilk w 4 Mar 2020, 22:11Co to za jakiś opis trasy hieroglifami? Czyżby to jakiś język treningów dostępny tylko dla wtajemniczonych?Bój się bój