Cytat: 4gotten w 4 Lut 2020, 18:54Założyłem nowy łańcuch do mojej szosy i przy okazji przetestowałem kasetę 14-32 którą złożyłem z elementów 11-32 i 14-28. Działa bardzo dobrze. Przerzutka mimo, że obsługuje do 30z to bez problemu działa z większą zębatką.Koniec z solą kolarstwa na ultra A korbę jaką masz, że tylko 14 zębów na tyle zostawiłeś?
Założyłem nowy łańcuch do mojej szosy i przy okazji przetestowałem kasetę 14-32 którą złożyłem z elementów 11-32 i 14-28. Działa bardzo dobrze. Przerzutka mimo, że obsługuje do 30z to bez problemu działa z większą zębatką.Koniec z solą kolarstwa na ultra
Rzekł Wilk wnosząc rower na 2500 m.n.p.m.
Wilk, bardzo jestem ciekaw co robiłeś z rowerem na Perci. Byłbyś tak uprzejmy i odpowiedział? Może masz jakiegoś linka? Kiedyś (z 20lat) spotkałem Słowaka schodzącego z Rysów na naszą stronę. Widok ten zapadł mi w pamięć a nie bardzo mogę sobie wyobrazić zasadności takiego działania. Piszę to z sympatią a nie jako przyczynek do polemiki...
Cytat: 365 w 4 Lut 2020, 22:08Jeszcze tylko skórcę przewody hamulcoweLeather hebel?
Jeszcze tylko skórcę przewody hamulcowe
Dzisiaj zrobiłem pierwszą setkę w tym roku, rowerową I to w jakim towarzystwie. Grupy "Kobiety na rowery". Tak to można kręcić. Po drodze były własnej roboty naleśniki z serem, pizza, kawa z adwokatem, bocian, cytrynówka, herbata.
Prognozy nie kłamały i po całym tygodniu, który był szarobury i deszczowy dziś trafił się piękny dzień, który wykorzystałem robiąc sobie 50km pętelkę po mojej kochanej Jurze.
Kobiety [...] bocian
Dzisiaj zrobiłem pierwszą setkę w tym roku, rowerową