W lesie na postoju obserwowałem takie większe komary, co chmurą kłębią się w wilgotnych, zacienionych miejscach.
Koleżanka, która dokarmia okoliczne psy mówiła, że dziennie któremuś kleszcza wyciąga
czemuż tak długo broniłem się przed spd
I raczej nie ma butów, które by pozwalały wygodnie chodzić, zwłaszcza w terenie oraz na mrozie...
Cytat: MEC w 2 Lut 2020, 08:59czemuż tak długo broniłem się przed spdBo SPD jest zue! I raczej nie ma butów, które by pozwalały wygodnie chodzić, zwłaszcza w terenie oraz na mrozie...
szlakach
Ot, słowo klucz. Na szlaku to i japonkach można ludzi spotkać. Czasem nawet boso....Podejdź w SPD'kach choćby od Ciemnosmreczyńskich Stawów do Wrót Chałubińskiego po piargu i rumoszu skalnym. Albo Z Doliny Ciężkiej na te swoje Rysy, to uwierzę.
Jak przejdziesz w tych butach Orlą Perć - to znaczy, że dasz sobie radę na każdym szlaku
Namawiasz do łamania prawa, bo piszesz w kontekście Tatr. Wilk o ile wiem nie jest taternikiem, więc musi korzystać ze szlaków. Masz prawo chodzić poza szlakami w Tatrach?
Cytat: qbotcenko w 2 Lut 2020, 18:00Nie wiem, czy przeczytałeś moją odpowiedź, więc powtórzę raz jeszcze - pochodź w SPD poza szlakami.Namawiasz do łamania prawa, bo piszesz w kontekście Tatr. Wilk o ile wiem nie jest taternikiem, więc musi korzystać ze szlaków. Masz prawo chodzić poza szlakami w Tatrach?
Nie wiem, czy przeczytałeś moją odpowiedź, więc powtórzę raz jeszcze - pochodź w SPD poza szlakami.