Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1250708 razy)

Offline Mężczyzna marcinzet

• ex rumburak666
  • Miasto: Łapy
  • Na forum od: 22.01.2013
Odp: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?
« 28 Lis 2019, 20:13 »
Odebrałem od kuriera mostek od Redshift. Liczy się? ;)

Offline Mężczyzna lesiak82

• Miasto: Grodzisk maz
  • Na forum od: 08.12.2017
    • FB
« 28 Lis 2019, 22:27 »
Wsiadłem dzisiaj  na rower (trenażer) pierwszy raz   od  miesiąca .  Niestety przymusowa przerwa ,była ,jest ...

(OTB na MTB)

SZOSA to euforia , ale MTB to wolność !

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 29 Lis 2019, 09:19 »
Na 11stą, na szczęście, 4 bujnie uporożone, życiem pełne, wielkie, popiołowo umaszczone, śliczne jelenie 2kami dukt niespiesznym skokiem biorąc do ro. drogę mi przecięły.

Jeleniom b. dziękuję.
Stwórcy b. dziękuję.
Nie zabijaj.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
« 29 Lis 2019, 09:32 »
Wczoraj objechałem single w Szklarskiej Porębie/Jakuszyce. Jechałem moim trekingiem, ale mimo to frajda była niesamowita.

Do zrobienia z sakwami?

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Kupiłem kolejne buty w Aldi (przednie były wadliwe - idą do zwrotu). Tym razem zapłaciłem aż 75 zł.

Wyglądają bardzo dobrze, co niestety nie zmienia faktu, że są zielone ;D

E: pierwsza jazda w nowych butach za mną. Są świetne! Bardzo dobrze leżą na stopach i pedałach, nie są za twarde ani za miękkie. Wewnątrz są wkładki z warstwą aluminium i trochę ocieplenia. Przy około 3 stopniach było przyjemnie ciepło, wręcz powyżej optimum temperaturowego. Dużo lepsze od Ecco, które bez przeceny kosztują 700 zł :o
« Ostatnia zmiana: 2 Gru 2019, 22:17 worek_foliowy »
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
Ha, więc jednak! Pewnie jak byliśmy u Ciebie ze Zbyszkiem, to już miałeś upatrzony ten rower kiedy mówiłeś, że myślisz o kupnie fula :) Bardzo ładny sprzęt, no i w pięknym kolorze ;)
Nie byłbyś sobą, gdybyś nie wypróbował go od razu w dość ekstremalnych warunkach! Nic dziwnego, że było ci zimno podczas jazdy po asfalcie skoro jechałeś z prędkością 58 km/h :P
Oby Ci długo i dobrze służył! Jednak nie szalej zbytnio, bo praw fizyki nawet pełna amortyzacja nie pokona  ;)
« Ostatnia zmiana: 7 Gru 2019, 08:53 marek.dembowski »
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Mężczyzna latant

• Miasto: Ożarów Maz.
  • Na forum od: 19.04.2014
Złamałem pręt pod siodełkiem.

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Nic dziwnego, że było ci zimno podczas jazdy po asfalcie skoro jechałeś z prędkością 58 km/h

Widać, że nam się Waxmund starzeje ;)
Kiedyś to się pruło po 70-80km/h, a teraz takie emeryckie prędkości pozostały   :P

Offline Mężczyzna 365

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 27.02.2018
W końcu naprawiłem kierownicę, a chwilę potem ukręciłem śrubę pod siodełkiem. Brawo ja  :icon_confused:
Paweł.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Piękny przykład równowagi w przyrodzie  :lol:

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Takie są niestety prawa przyrody Ile by się się rzeczy nie naprawiło/ulepszyło, w rowerze zawsze znajdzie się coś co nie funkcjonuje tak jak należy.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Na forum od: 20.09.2010
Ile by się się rzeczy nie naprawiło/ulepszyło, w rowerze zawsze znajdzie się coś co nie funkcjonuje tak jak należy.

To już wynika z twojego podejścia do składania rowerów a nie jakichś uniwersalnych praw ;)

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
ja bym to ujął inaczej. Do pewnego stopnia niedoskonałości można mieć zwyczajnie w dupie. "Nikt z tego strzelał nie będzie"

My home is where my bike is.

Mam dużo rowerów, stąd zawsze wrażenie, że coś jest do zrobienia ;) W jednym denerwuje mnie stopniowanie biegów i hamulce, w innym trzeszczący (z przerwami) bębenek piasty, kolejny potrzebuję kierownicy, a najnowszy dopiero ustawiam i żałuję trochę, że nie mam sztywnych osi, bo z jakiegoś powodu lekko przyciera tarcza. Drobny mi rzeczami staram się nie przejmować.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum