Przyjechałem rowerem do pracy po 6 tyg. od artroskopii. Powolutku, ale do przodu.
Cytat: jgkmarcin w 3 Gru 2018, 10:43Przyjechałem rowerem do pracy po 6 tyg. od artroskopii. Powolutku, ale do przodu. Moja Pani jest po takim zabiegu (nadgarstek). U Ciebie dotyczył kolana?Jest wynikiem jego urazu?Jeśli miałbyś ochotę podzielić się "wrażeniami" to proszę o info na priva, bądź tu.Chodzi mi o kwestie związane z powrotem do pełnej sprawności stawu i rowerowania.
Sprzedałem rower Ten rower:
A co pojawi się w stajni? Karbon z tarczami?
W stajence już wiosną pojawił się źrebaczek.Na klaczkę długo kupca nie było.
W dupach się poprzewracało, niedługo moja szosa z obręczowymi hamulcami to będzie relikt U nas to jeszcze, ale na Zachodzie to na długich ultra tak na oko z 70-80% szosówek jest z tarczami.
Cytat: 4gotten w 5 Gru 2018, 19:14A co pojawi się w stajni? Karbon z tarczami?No widzisz jak trafiłeś! W dupach się poprzewracało, niedługo moja szosa z obręczowymi hamulcami to będzie relikt U nas to jeszcze, ale na Zachodzie to na długich ultra tak na oko z 70-80% szosówek jest z tarczami.
@Wilku, jesteś dla mnie nieustającą inspiracją w dziedzinie ultra- i dlatego się dziwię, że Ty jeszcze nie na tarczówkach.