Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1255629 razy)

Offline Mężczyzna sierra

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 06.09.2017
Ugotowanie pomidorowej liczy się jako coś rowerowego? ;)
Zrobiliście mi smaka i musiałam :D

Jeśli z makaronem, to zdecydowanie tak  ;D
P.S.
Oczywiście przyjmując założenie, że gotowałaś jadąc rowerem  ;) 

Wprawdzie jest to pokłosie mojego rowerowego podróżowania (nie wiem czy to jest właściwy wątek), ale za udział i niezły wynik w rywalizacji na Endo, dostałem kartę podarunkową z decathlona o wartości 500 biedronek  :o i mam dylemat na co ją spożytkować   :-\

Ciuchów tam nie kupuję, sprzętu i osprzętu rowerowego rowerowego tudzież... może dołożyć do nawigacji, która pewnie się przyda na "Wiśle" (o ile się zdecyduję na tę "wycieczkę"), względnie Komuś sprawić prezent... macie jakieś propozycje  :D   
« Ostatnia zmiana: 5 Gru 2017, 12:41 sierra »

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Zgrałem zdjęcia z weekendowego taplania się w błocie i jeżdżenia po singlach w TPK. W linii prostej nie oddaliłem się dalej niż na 7-8 km od mojego bloku, a tyle ładnych i fajnych dróżek przejechałem. Wyszło 57 km i  869 metrów przewyższenia. To jest to, co chyba najbardziej lubię w Gdańsku :)

Więcej na: http://jogurtnarowerze.blogspot.fi/2017/12/single-w-tpk-okolice-doliny-swiezej-wody.html

Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
Ktoś popełnił fajny błotnik dyi

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Piotrass

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 16.11.2017
Wybrałem się do pracy rowerem. Przez kilka ostatnich dni jeździłem samochodem, bo jednak pogoda była wybitnie nierowerowa ( padało deszczem zmieszanym ze sniegiem i bardzo wiało). Dzisiaj jednak pogoda była o wiele lepsza tak wiec postanowiłem się wybrać.
Pewnie potem umyję rowerek.

Offline Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
Korzystając z poprawy pogody wyskoczyłem na rundkę po mieście. Ponad 20 km prawie całkowicie po dobrych ścieżkach rowerowych. Co najbardziej zaskakuje mnie o tej porze roku? Kobiety.
Latem giną w tłumie. Teraz faceci wymiękli i co drugi, co trzeci mijany rowerzysta okazywał się kobietą
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 62%]

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Pora na poważne życiowe zmiany 8)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna sierra

Pora na poważne życiowe zmiany 8)

Znaczy się pedałujesz, to prądu nie powinno zabraknąć  ;)
A gdzie to ustrojstwo mocujesz, czy to Twój pomysł, czy można gdzieś nabyć w drodze zakupu?

Offline Mężczyzna sierra

Ciuchów tam nie kupuję, sprzętu i osprzętu rowerowego rowerowego tudzież... może dołożyć do nawigacji, która pewnie się przyda na "Wiśle" (o ile się zdecyduję na tę "wycieczkę"), względnie Komuś sprawić prezent... macie jakieś propozycje
Batony białkowe, izostar itp. suplementy

Jest to jakiś pomysł, tylko że jako dietę wolę golonkę i piwo  ;D
A od takich wspomagaczy raczej stronię... wystarczy woda mineralna z pastylką magnezu, soczek pomidorowy, pepsi-na zgona (dobrze zażyć chwilę przed) i jakieś batoniki... ale dzięki za zainteresowanie i pomysł   

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Wprawdzie jest to pokłosie mojego rowerowego podróżowania (nie wiem czy to jest właściwy wątek), ale za udział i niezły wynik w rywalizacji na Endo, dostałem kartę podarunkową z decathlona o wartości 500 biedronek   i mam dylemat na co ją spożytkować   

Ciuchów tam nie kupuję, sprzętu i osprzętu rowerowego rowerowego tudzież... może dołożyć do nawigacji, która pewnie się przyda na "Wiśle" (o ile się zdecyduję na tę "wycieczkę"), względnie Komuś sprawić prezent... macie jakieś propozycje

Ja w decathlonie kupuję dużo rzeczy, nawet nie tylko rowerowych. Np jakąś bluzę polarową do siedzenia w biurze / w domu, jakieś spodnie niby turystyczne, w których chodzę na co dzień... etc.

Najlepiej zrób sobie wycieczkę i przejdź się po wszystkich działach, nawet tych, które tematyką nie mają z Tobą nic wspólnego. Ja w tenisa nie gram, ale koszulkę "do okazjonalnej gry w tenisa (do 1,5 godziny)" sobie chwalę, podobnie jak spodnie "do polowania na małe i średnie ptactwo w bezdeszczowe dni" z działu myśliwskiego.  ;D

W samym rowerowym też znajdziesz trochę części i asortymentu innego niż marka własna, więc może coś na zapas, na przyszłość Tobie się przyda? Jakieś klocki hamulcowe, bloki do spd, etc.

Ewentualnie możesz spróbować patentu: kupić coś i następnego dnia oddać. Ja tak zrobiłem (przypadkiem) z błotnikiem (miał wadę fabryczną), zapłaciłem bonem, zwrot zrobili mi na kartę debetową. Tylko nie wiem czy to zadziała na tak dużą kwotę i czy to praktyka jednego sklepu, czy mają jakieś odgórne zasady.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
W Decathlonie nie miałbym problemu. Od maja kisi się u mnie bon do Wysepki i kłopot, bo w tym sklepie nic interesującego dla mnie nie ma.

Offline Mężczyzna WujTom

• Administrator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 17.10.2016
    • Wuj Tom w podróży
W Decu można spokojnie brać produkty z klasy średniej i wyższej (bez "niebieskich"). Mi się sprawdzają nie tylko na rowerze.
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem ...

Offline Mężczyzna MEC

• Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 17.12.2016
Odp: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?
« 10 Gru 2017, 10:12 »
"chroń nas Pnie od krwiożerczych drzew" jadę  pierwszy raz DDR z Dąbrówki do Poznania i co widzę @#$&! normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otwiera 

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Odp: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?
« 10 Gru 2017, 18:28 »

Przeprowadziłem zgrubne oględziny stanu utrzymania rowerowego parku maszyn w Teremiski 12.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum