Ugotowanie pomidorowej liczy się jako coś rowerowego? Zrobiliście mi smaka i musiałam
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Pora na poważne życiowe zmiany
Cytat: sierra w 4 Gru 2017, 15:06Ciuchów tam nie kupuję, sprzętu i osprzętu rowerowego rowerowego tudzież... może dołożyć do nawigacji, która pewnie się przyda na "Wiśle" (o ile się zdecyduję na tę "wycieczkę"), względnie Komuś sprawić prezent... macie jakieś propozycjeBatony białkowe, izostar itp. suplementy
Ciuchów tam nie kupuję, sprzętu i osprzętu rowerowego rowerowego tudzież... może dołożyć do nawigacji, która pewnie się przyda na "Wiśle" (o ile się zdecyduję na tę "wycieczkę"), względnie Komuś sprawić prezent... macie jakieś propozycje
Wprawdzie jest to pokłosie mojego rowerowego podróżowania (nie wiem czy to jest właściwy wątek), ale za udział i niezły wynik w rywalizacji na Endo, dostałem kartę podarunkową z decathlona o wartości 500 biedronek i mam dylemat na co ją spożytkować Ciuchów tam nie kupuję, sprzętu i osprzętu rowerowego rowerowego tudzież... może dołożyć do nawigacji, która pewnie się przyda na "Wiśle" (o ile się zdecyduję na tę "wycieczkę"), względnie Komuś sprawić prezent... macie jakieś propozycje