Ale teraz dosiadam przełaja i nie mam takich problemów. Tłuczeń też nie straszny
Pojechałem na uczelnie na rowerze... 25km w jedną stronę, a pomiędzy basen
Kółko przerzutki przybrało formę zgodną z nazwą.
Wyższa szkoła jazdy to zużyć kółeczko wewnątrz:
Cytat: Młody w 24 Mar 2017, 00:31Pojechałem na uczelnie na rowerze... 25km w jedną stronę, a pomiędzy basen O! Jak się sprawuje ta Satori?
To genetyk digest
Ogólnie no nawet spoko, na samym końcu jest niewielkie zagięcie które mogło by być nieco dłuższe; wtedy miałbym normalny (tyle że nieco szerszy) barankowy chwyt idealny na asfalt. Jest jakiś sposób na przydłużenie kierownicy
btw. zgłaszam zapotrzebowanie na tanią ramę pod baranka która zastąpi mi obecną czyli wejdzie mi szeroka opona i bagażnik...
Ile kosztowała?
Tzw. "chair tips", można też kupić jako nasadka do kuli Kosztuje grosze, a poza przedłużeniem (mało, bo może 1-1,5 cm) poprawia komfort chwytu. Trzeba tylko umiejętnie nawinąć owijkę żeby ładnie się komponowało. Dodatkowy plus to zabezpieczenie przed obiciem ramy.
Moim zdaniem ok jest większość ram do 29erów. Ja wyrwałem używaną Rometa, trochę teraz tylko żałuję, że nie jest rozmiar większa.Nie jest tylko tak ładnie wykonana i nie ma taperowanej główki. Jest jeszcze aliexpress i chińskie podróbki Cube.