Byłem teraz bardzo negatywnie zaskoczony jakością asfaltów w Apeninach. Dziury, uskoki, potężne nierówności - zupełnie inna jakość infrastruktury niż asfalty we włoskich Alpach.
A ty Wilku co tak często tą zachodnią Czechosłowację katujesz? przed rtp, rtp, teraz znowu? Gminy robisz jak ja czy co?
Cytat: Cokeman w 14 Lip 2025, 16:08A ty Wilku co tak często tą zachodnią Czechosłowację katujesz? przed rtp, rtp, teraz znowu? Gminy robisz jak ja czy co?Tak wypadło, moim głównym celem to akurat był Bamberg w Niemczech, …
Do tego jak to przed Wilkiem psy czują przede mną odpowiedni respekt
Cytat: Wilk w 15 Lip 2025, 15:40Do tego jak to przed Wilkiem psy czują przede mną odpowiedni respekt Gwoli ścisłości psy bardzo agresywnie reagują na wilki.
Cytat: Wilk w 15 Lip 2025, 15:40Do tego jak to przed Wilkiem psy czują przede mną odpowiedni respekt Gwoli ścisłości psy bardzo agresywnie reagują na wilki. Jak spałem na wieży widokowej koło Mucznego, dołem przechodziła wataha i psy w Mucznem tak się wściekły, tak ujadały, że nawet w zatyczkach spać się nie dało. A spałem na wieży, bo nie mam zaufania do niedźwiedzi. Na wieżę raczej by nie weszły (fizycznie dadzą radę, ale po co).
Dowód szczepienia psa to zezwolenie na odroczenie własnego szczepienia na 2 tygodnie obserwacji żywego psa. Pod warunkiem, że pogryzienie jest zgłoszone i właścicielka regularnie zawozi dokładnie tego pieska na kontrolę. Octanisept nie leczy wścieklizny. Miałeś farta i tyle.
maku, dzięki za informacje - bardzo przydatne.Czy ktoś jeszcze, jakiś forumowicz, szczepił się na wsciekliznę ostatnio?