gaz musi być prawie pod ręką.
Czasami widać jednak, że zawodnik ma zamiar ugryźć. Z tym, że tu też są dwie kategorie - młody i głupi, który jeszcze nie oberwał albo stary wyga
Odgrzebuję, bo przez dwa lata mogły pojawić się jakieś nowinki. Co tam nowego w temacie, że tak spytam w kontekście spotkania czterech zdziczałych burków podczas porannej przebieżki wskroś pól
Ja mam sprawę w sądzie za to, że piesek (takie małe modne/drogie ch... wie co), dostał ode mnie z kopa i pewnie mu coś złamałem. Ja miałem spodnie kolarskie za ponad 600zł porwane i kostkę do krwi w kilku miejscach...
Cytat: michal.je w 3 Lip 2025, 07:55Ja mam sprawę w sądzie za to, że piesek (takie małe modne/drogie ch... wie co), dostał ode mnie z kopa i pewnie mu coś złamałem. Ja miałem spodnie kolarskie za ponad 600zł porwane i kostkę do krwi w kilku miejscach...Ciekaw jestem orzeczenia. Kiedy rozprawa?
A wracając do meritum ... Czyli dalej rządzi pieprzowy?
Wczoraj mnie zaatakowały dwa nieduże kundle, droga asfaltowa a na poboczu sporo kamieni. Schyliłem się, podniosłem dwa małe kamyki a za psami się już tylko kurzyło