Autor Wątek: Transiberica 2025  (Przeczytany 1950 razy)

Offline PiotrekG

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 30.08.2023
Odp: Transiberica 2025
« 10 Wrz 2025, 11:21 »
@sinuche @aard @czupki @memorek Dzięki! Ja tam byłem od jechania, za zdjęcia odpowiadał organizator, podzielę się jak zostaną udostępnione :D

@tw137 makabryczne miałeś te warunki, w życiu bym się nie spodziewał, że aż tak będzie Was czesać deszcz z tyłu! Niemniej jeszcze raz gratki, że dojechałeś cały i zdrowy pomimo tylu przygód i atrakcji

@aard jak teraz patrzę to oszczędzało się 600 metrów wybierając wariant przez las :) oraz szybciej się wysokość zdobywało: jadąc od głównej drogi, po odbiciu na jeziorka było jeszcze 4,5km ze średnimi 10%, a wpinając się z boku stromizny były tylko 3km

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 10 Wrz 2025, 11:45 »
/.../ Ja tam byłem od jechania, za zdjęcia odpowiadał organizator, podzielę się jak zostaną udostępnione :D
/.../

;D

PiotrekG, Tw137 - b. dziękuję.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna bartekk

• Miasto: Wieleń
  • Na forum od: 22.02.2019
« 10 Wrz 2025, 12:09 »
Gratuluję Wam obu uczestnictwa w takiej imprezie. Coś wspaniałego ale i wymagającego. Gratuluję samodzielności i umiejętności zadbania o siebie. Tomasz, współczuję wizyty w szpitalu, ależ mi to zjeżyło włos na głowie. Obydwie relacje czytałem z zapartym tchem, może raz mrugnąłem oczami, heh. Widoki pewnie zapierały dech w piersiach.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum