Autor Wątek: Kupujcie bilety powrotne na 18 maja  (Przeczytany 232 razy)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Kupujcie bilety powrotne na 18 maja
« 18 Kwi 2025, 00:44 »
W pierwszej minucie sprzedaży ktoś zarezerwował wszystkie bilety promocyjne w pociągach Kraków-Poznań na 18 maja we wszystkich popołudniowych pociągach, ja mimo logowania się o 0:29 dostałem już bilet w cenie standardowej, ale dobre i to - z przewozem rowerów. Radzę się pospieszyć, niewątpliwie kursy przez Zawiercie cieszą się powodzeniem. Nawet Przemyśl nie miał nigdy takiego brania.

Bilet - cena taka sama jak gdybym kupował w dniu zlotu. Ale wieszaków na rower mało, wolałem kupić. Ktoś w minutę wykupił niemal cały wagon i wziął wszystkie bilety promocyjne :P

Wziąłem z Krakowa, bo i tak jedzie przez Zawiercie, a może przejadę się z kimś do Krakowa?
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
Odp: Kupujcie bilety powrotne na 18 maja
« 18 Kwi 2025, 09:27 »
thx. Kupiłem Zawiercie -> Warszawa Wschodnia. Nawet jak nie wykorzystam, to najwyżej komuś oddam miejsce.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Cokeman

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 24.05.2013
« 18 Kwi 2025, 09:38 »
ja sobie podjadę do Drzewicy/Skarzyska/Radomia jadąc przez Końskie,

A nuż trafię na jakąś debatę w dniu wyborów  ;D

Offline Mężczyzna rafalini

• Miasto: Brwinów
  • Na forum od: 01.11.2022
« 18 Kwi 2025, 11:03 »
W pierwszej minucie sprzedaży ktoś zarezerwował wszystkie bilety promocyjne...
A to nie jest tak, że w atrakcyjne dni po prostu nie ma biletów promocyjnych? Po co robić np. promocję na 6 maja lub 18 maja, kiedy wiadomo, że pociągi będą pełne?
Bo biletów promocyjnych nie ma, ceny standardowe, a potem wchodzę do wyboru miejsca i patrzę, a wszystkie miejsca w wagonie świecą się na zielono. Chyba na dany dzień po prostu nie ma promocji.
???

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
« 18 Kwi 2025, 13:06 »
A to nie jest tak, że w atrakcyjne dni po prostu nie ma biletów promocyjnych? Po co robić np. promocję na 6 maja lub 18 maja, kiedy wiadomo, że pociągi będą pełne?
Nigdy tak nie było, zawsze coś było. Przecież nawet na pociągi do Przemyśla, które cieszą się od czasu wojny bardzo wysoką frekwencją w obie strony, są bilety promocyjne. W moim przypadku był wykupiony od razu niemal cały wagon, więc po prostu wszystkie promocyjne bilety się rozeszły.
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum