Autor Wątek: Między Wiercicą a Wartą  (Przeczytany 350 razy)

Offline Mężczyzna MichałD

• Miasto: Jura Krakowsko-Częstochowska
  • Na forum od: 27.11.2013
    • Między Wartą, Pilicą i Nidą
Między Wiercicą a Wartą
« 5 Kwi 2025, 17:24 »
Piątek ostatnim chwilowo ciepłym, słonecznym dniem więc wykorzystany na rower i wyszła setka między Janowem a Wartą w Bobrach.

Pełna fotorelacja: https://jurapolska.com/wycieczki/rowerowa_04042025.php

Kajakiem, pieszo, rowerem między Wartą, Nidą i Pilicą - blog wycieczkowy.

Offline Mężczyzna kouczan

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 14.07.2017
Odp: Między Wiercicą a Wartą
« 5 Kwi 2025, 21:18 »
Tej dróżki z Mstowa do Małus to mi strasznie szkoda. Lata temu to była taka lokalna namiastka południowych krajów. Te krzewy, resztki sadów i czerwona wapienna gleba robiły robotę. I zjazd na złamanie karku po kamieniach na pierwszym poważniejszym rowerze w stronę Mstowa

Offline Mężczyzna Felek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.11.2017
« 6 Kwi 2025, 10:43 »
Ładna setka, a i pogoda zacna się trafiła. Widać coraz więcej asfaltu. Ja w końcu utworzyłem trasę naszej majowej wyprawki, połowa wyszła poza asfaltami.

Ps. Wysłałem Tobie plik gpx oraz link do śladu (na maila). Jeżeli będziesz miał chwilę zerknij swoim fachowym okiem.

Pozdrawiam!
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Offline Mężczyzna kouczan

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 14.07.2017
« 6 Kwi 2025, 12:02 »
Ładna setka, a i pogoda zacna się trafiła. Widać coraz więcej asfaltu. Ja w końcu utworzyłem trasę naszej majowej wyprawki, połowa wyszła poza asfaltami.

Ps. Wysłałem Tobie plik gpx oraz link do śladu (na maila). Jeżeli będziesz miał chwilę zerknij swoim fachowym okiem.

Pozdrawiam!
Możesz udostępnić ślad? Sam jestem ciekaw co tam zaplanowałeś szczególnie dla dzieciaków. Ja swojego już nie mam jak zachęcić do jazdy i ostatnio wykręca się ze wspólnego jeżdżenia.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum