Autor Wątek: PRACA ZDALNA-OLIVA (HISZP.)+13 LUTY-13MARZEC+1-2 OSOBY  (Przeczytany 5022 razy)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Czy tylko ja to zauważyłem...
Nie, nie tylko Ty. Ale coraz bardziej żenujące jest branie udziału w dyskusji w tym wątku.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Tylko pomijasz kryterium płci zakamuflowane w ogłoszeniu, a dlatego to skomentowałem. Bo z tego niedwuznacznie wynika, że dwóch facetów chciało mieć w towarzystwie kobietę, ale tylko młodszą, w żadnym razie nie starszą od siebie. A to już jednak zmienia dużo w tym temacie i bardziej to pasuje na Tindera niż na forum rowerowe.
To jest jedynie Twoja nadinterpretacja i czepianie się imo, ale co ja tam wiem. Z mojej strony eot, już dawno się zrobiło żałośnie. Ale może przynajmniej ktoś fajny im się trafi jako kompan albo kompanka.

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
(...) więc jest spore prawdopodobieństwo, że chłopcy szukają lasek do towarzystwa i zabawy ;)

Tu nie ma miejsca na prawdopodobieństwo. To jest akurat pewne. Chciałem tylko zauważyć, że z jedną dziewczyną to nie pyknie. Taki trójkącik, w różnych konfiguracjach zresztą, to jest dobry na jeden wieczór, ale rano to już jest bardziej do pożygu, a tu mowa o całym miesiącu, dlatego z dobrego serca przestrzegam, bierzcie dwie albo wcale, albo chłopa, żeby było taniej...

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
To jest jedynie Twoja nadinterpretacja i czepianie się imo, ale co ja tam wiem. Z mojej strony eot, już dawno się zrobiło żałośnie. Ale może przynajmniej ktoś fajny im się trafi jako kompan albo kompanka.

Własnie o to chodzi, że nie jest to żadna nadinterpretacja, wystarczy przejrzeć posty autora wątku - z których ewidentnie wynika, że facet szuka okazji do podrywu i nie pierwszy raz wrzuca propozycję o charakterze matrymonialno - towarzyskim:
https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=27745.msg569655#msg569655

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=27644.msg567342#msg567342

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=27389.msg557668#msg557668

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=23048.msg455081#msg455081

Chcesz się oszukiwać, Twoja sprawa, dla mnie jest oczywiste czego autor wątku szuka i skąd owo ograniczenie wieku wynika. I uczciwiej jest to napisac wprost, żeby ewentualnie zainteresowane dziewczyny wiedziały na co się naprawdę piszą.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
(Kliknij, by pokazać/ukryć)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017

Własnie o to chodzi, że nie jest to żadna nadinterpretacja, wystarczy przejrzeć posty autora wątku - z których ewidentnie wynika, że facet szuka okazji do podrywu i nie pierwszy raz wrzuca propozycję o charakterze matrymonialno - towarzyskim:
[...]
Chcesz się oszukiwać, Twoja sprawa, dla mnie jest oczywiste czego autor wątku szuka i skąd owo ograniczenie wieku wynika. I uczciwiej jest to napisac wprost, żeby ewentualnie zainteresowane dziewczyny wiedziały na co się naprawdę piszą.

@Wilk jesteś niesamowity! Jak Ci się chce robić taką kwerendę? Ale muszę przyznać, ze wnioski są zastanawiające?

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
A pewnie, że jestem otwarty na ciekawą i fajną relację matrymonialno-rowerową. Nawet jeśli, to co ci do tego? Czy ja używając przenośni zaglądam ci do sypialni? Czemu ty człowieku jesteś taki zaczepny, co poszło nie tak w twoim życiu i nadal idzie, że masz czas i w ogóle chęci, żeby być tak krytyczną jednostką względem spraw, które w ogóle cię nie powinny interesować ?

Mogę sobie tam nawet napisać od 18 do 30 lat jak będę mieć ochotę. I co ci do tego? Robię tobie/komuś krzywdę, narzucam ci co masz jeść, gdzie jeździć, Z KIM jeździć? Nie. Więc o co ci chodzi? Niby gdzieś tam byłeś, coś tam widziałeś a dalej elementarnej sprawy nie rozumiesz: kwestii wolności i dokonywania osobistych wyborów życiowych przez 2-go człowieka.

Jak ja bym miał wklejać tutaj twoje wypowiedzi o negatywnym nastawieniu, to 30 podstron byłoby mało...także cytując ciebie: gumę w majtkach masz tak ciasną od wielu lat, że to chyba jeszcze majtki z czasów 1-ej komunii.

Ale do spraw ważnych: nabór do wyjazdu zakończony. Ekipa już jest; w zgodzie z założeniami postu dot. wieku czyli w wieku 28-45.

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=27745.msg569655#msg569655

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=27644.msg567342#msg567342

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=27389.msg557668#msg557668

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=23048.msg455081#msg455081

« Ostatnia zmiana: 10 Sty 2025, 08:37 Piotrek81 »

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Przeedytowałem wiadomość, odpiszę Ci jednak na priv.
A czemu się włączyłem do dyskusji?
Bo wiem, że szukasz dziewczyn na podryw i uważam, że potencjalne chętne powinny o tym wiedzieć. Żeby któraś naiwna się nie nabrała na "pracę zdalną" i później nie musiała się zmagać z namolnymi facetami. Po tym co napisałem potencjalne chętne wiedzą czego się mają spodziewać.
« Ostatnia zmiana: 10 Sty 2025, 13:03 Wilk »

Offline Mężczyzna marcin_g

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 04.06.2018
dziewczyny potrafią być świetnymi towarzyszkami do jazdy i żadna relacja nie jest potrzebna do tego by z nimi wspólnie dzielić pasję na rowerze

Myślę, że niektóre żony (w tym moja własna) mogą mieć inne zdanie na temat "dzielenia pasji" z "wysportowanymi dziewczynami w obcisłych ciuchach" ;)

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Myślę, że niektóre żony (w tym moja własna) mogą mieć inne zdanie na temat "dzielenia pasji" z "wysportowanymi dziewczynami w obcisłych ciuchach" ;)

Jak już jesteś w związku i dużo jeździsz na rowerze z osobą innej płci - to już jest zupełnie inna sytuacja ;). Tu już, co zrozumiałe może być wiele zapalnych sytuacji

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
Zdecydowanie polecam jednak tindera  ;D , w miarę dobry algorytm - jak się zaplaci to można już poznać sporo "kolarek" - na zasadzie "friend and benefits" , choć z tym coraz gorzej, bo większość szuka "męża" który nie zrobi sobie krzywdy wiertarką , ale za to niektóre z tych relacji trwają długo i są bardzo wartościowe  ;) enjoy!

Offline Mężczyzna zly-sze

• Na forum od: 19.09.2019
Matko Bosko Częstochowsko, co tu się odJaniePawla w tym wątku. Miałem już nie pisać, ale niestety niepohamowana wścibskość i ciekawość mnie zżera:

Ale do spraw ważnych: nabór do wyjazdu zakończony. Ekipa już jest; w zgodzie z założeniami postu dot. wieku czyli w wieku 28-45.

To są te dwie dziewczyny, czy jednak facet?  :o ;D ;D ;D

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Na oczy mnie nie widziałeś. Jedyna interakcja jaką ze mną miałeś to podobnie "napastliwa" jakiś czas temu. Czyli 2 interakcje i 2 nieprzyjemne z twojej strony.

Jednak ty już wiesz, że jestem seryjnym podrywaczem.

Jesteś żałosny człowieku: tak, pracuję zdalnie od kilku lat i od kilku lat wyjeżdżam z ludźmi, którzy też pracują zdalnie na takie wyjazdy. Wszystkie udane (poza 1-ym wyjazdem częściowo)-zawsze spoko ludzie, ale to też właśnie dzięki rozmowom przed.

W grupie osób pracujących zdalnie są też kobiety-IT, HR itd. zatem i do nich też jest adresowany ten post.

Wygląda to na to jakbyś nie mógł znieść faktu, że dziewczyny mogą na taki wyjazd pojechać z jakiegoś powodu i dlatego snujesz jakieś teorie spiskowe. Żałosne do prawdy. Level zakompleksienia-super hard! Nie zna 2-go człowieka w ogóle, ale wie najlepiej.

Co prawda nie miałem tego pisać, ale im więcej czytam tych twoich wiejskich mądrości tym bardziej pasujesz mi do persony, która gdyby tylko (odpukać!!!) znalazła się na takim wyjeździe, to jest w stanie go od środka "rozwalić" właśnie swoim mędrkowaniem i ogólnie negatywnym nastawieniem do otoczenia. Taki typ.

Mieliśmy taką oto sytuację na 1-ym wyjeździe w okolice Benidormu. Ja i moich 2 kumpli, czyli ludzie znający się wcześniej i na doczepkę właśnie taki "senior". Pisząc krótko narzucanie swojej opinii, ogólna opryskliwość, mędrkowanie itd. Nie twierdzę, że tak musi być zawsze, bo jest dużo fajnych ludzi bez względu na wiek; jednak może, bo często tacy właśnie starsi panowie wiedzą najlepiej; i jakoś tak im więcej czytam co piszesz, tym bardziej wpisujesz mi się w obraz takiej osoby.

Teraz już przynajmniej wiesz czemu są podane widełki wiekowe, żeby minimalizować możliwość powstania takiej sytuacji. I coś ci powiem: w przyszłości też będą czy ci się to podoba czy nie. Mało mnie to interesuje. W zasadzie to w ogóle :)

Coś mi też podpowiada, że sam osobiście nie byłeś nigdy na takim wyjeździe z ludźmi poznanymi czy to tutaj czy w innym miejscu w sieci; po prostu ciężko mi sobie wyobrazić, że osoba taka jak ty już w kontakcie przedwstępnym nie byłaby odrzucona. Stwarzasz wrażenie przemądrzałka co to pozjadał wszystkie rozumy. Wystarczy kilka z tych ponad 20 tysięcy wiadomości napisanych prześledzić.

PS. Wiadomość prywatną widziałem; coś na styl tej tutaj. Tyle, że dłuższa. Szczerze nie chce mi się dokładnie czytać ani tobie odpisywać; już za dużo energii na to poświęciłem do tej pory. Także kończę i liczę już nie mieć z tobą do czynienia-wartości merytorycznej tu nie ma a jedynie wymiany z pierwszym naczelnym krytykiem wszystkiego i wszystkich na tym forum-wilkiem.

Przeedytowałem wiadomość, odpiszę Ci jednak na priv.
A czemu się włączyłem do dyskusji?
Bo wiem, że szukasz dziewczyn na podryw i uważam, że potencjalne chętne powinny o tym wiedzieć. Żeby któraś naiwna się nie nabrała na "pracę zdalną" i później nie musiała się zmagać z namolnymi facetami. Po tym co napisałem potencjalne chętne wiedzą czego się mają spodziewać.

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Może warto założyć oddzielny dział "Towarzyskie" na forum i nie krytykować osób które tam wrzucają ogłoszenia.

Kobiety mają wiele zalet jako współlokatorzy.
Mniej brudzą i częściej sprzątają niż faceci.
Jest mniejsze prawdopodobieństwo, że będą kupowały co wieczór flaszkę i darły mordę do 2 w nocy.

Na koniec myślę, że kobiety w wieku 45-28 są już na tyle doświadczone życiowo, że nie potrzebują Wilka by ostrzegał je, że mężczyźni mogą je podrywać. Z tymi mężczyznami to już tak jest.

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Może warto założyć oddzielny dział "Towarzyskie" na forum i nie krytykować osób które tam wrzucają ogłoszenia.

Nie ma najmniejszej potrzeby, nikt poza autorem tego wątku takich tekstów nie produkuje, bo nie ma na to żadnego zapotrzebowania, jeżdżenie na rowerze to nie jest forma aktywności używana przez kobiety do szukania drugiej połowy.
Na koniec myślę, że kobiety w wieku 45-28 są już na tyle doświadczone życiowo, że nie potrzebują Wilka by ostrzegał je, że mężczyźni mogą je podrywać. Z tymi mężczyznami to już tak jest.

A tu już inna sprawa, masz rację. Trzeba mieć bardzo duże pokłady nadziei by wierzyć, że jakaś dziewczyna pójdzie na pracę zdalną w Hiszpanii mieszkając pod dachem z dwoma zupełnie nieznanymi facetami po 40-ce ;).

Dlatego niepotrzebnie się do tej dyskusji wtrącałem, bo autor wątku nie potrafi tego obrócić w żart i zamiast tego strasznie nam się zagotował :lol:. Chce ktoś się ośmieszać w oczach kobiet takimi propozycjami i ogłoszeniami matrymonialnymi - jego sprawa. Przejechałem z różnymi dziewczynami tysiące kilometrów na rowerze i czego jak czego, ale tego że żadna z nich nawet sekundę nie pomyśli by jechać na wyprawę z kimś wstawiającym takie ogłoszenie to jestem pewien.
EOT z mojej strony.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum