Nie chciałem rozpalać tej dyskusji cytując te widełki rodem z tindera, po prostu mnie to bawi - a nie spina jak niektórych tutaj
Cytat: remik w 5 Sty 2025, 16:13 Nie chciałem rozpalać tej dyskusji cytując te widełki rodem z tindera, po prostu mnie to bawi - a nie spina jak niektórych tutaj Bo to jest śmieszne i wiele wskazuje, że autor szuka dziewczyn na podryw, a nie rowerzystów do dobrej jazdy. Sam wg nicka ma 44 lata, a zakres wieku daje 28-45. Bo przestudiujmy ten akapit ogłoszenia: "W związku z tym jeszcze jest jeszcze jeden wolny pokój z 2-ma łóżkami dla 1 M lub 1 K lub 2-óch koleżanek w wieku 28-45 lat.".Czyli albo jedna kobieta, albo dwie kobiety, ale już dwóch mężczyzn to nie Bo co ma wiek czy płeć do udanego jeżdżenia na rowerze? Żeby takie wspólne jeżdżenie było udane to osoby powinny być na podobnym poziomie rowerowym i to jest dużo wazniejsze od wieku, a jest wiele osób powyżej 45 lat, które rowerowo przerastają większość 28-latków o kilka poziomów. A w tym ogłoszeniu nie ma słowa o takich sprawach, to jakie kto ma doświadczenie rowerowe, jaką kondycję autora w ogóle nie interesuje, więc jest spore prawdopodobieństwo, że chłopcy szukają lasek do towarzystwa i zabawy
omg, zluzujcie panowie majty, każdy ma prawo składać sobie taką ekipę, jaką chce. Bierzcie pod uwagę, że chodzi nie tylko o jeżdżenie, ale też miesiąc mieszkania tam i pracowania zdalnie. I każdy ma prawo dobierać sobie ludzi takich, jakich chce, wg swojego klucza. Ale oczywiście czepianie się słówek i rozkładanie logiczne zdania musi się pojawić. Żałosne.
Ty już kiedyś komentatorze poszedłeś ze mną na zwarcie X lat temu; jednak jakoś mnie to już nie dziwi tym razem. Nie dalej jak kilka godzin temu czytałem jak to krytykowałeś innego forumowicza, więc to już tak jakby praca na pełen etat i duża szansa, że trafi się na ciebie w tym czy innym poście.20047 wiadomości; z czego 20 tysięcy krytycznych względem innych ? Sorry, nie mogłem się powstrzymać
Może nie chce trafić na parę dwóch facetów, którzy będą uprawiać seks ze sobą? Seks dwóch lesbijek ludziom mniej przeszkadza, niż seks dwóch gejów. Ale to tylko takie dywagacje
Bo to jest w końcu forum rowerowe, a Ty słowem nie napisałeś o trasach, o oczekiwaniach kondycyjnych, a to ma kluczowe znaczenie dla udanego wyjazdu rowerowego. I skoro wiek ma dla Ciebie kluczowe znaczenie
Jakby mi się różne rzeczy spinały to sam bym pojechał i na własną rękę sobie trasy enduro tam eksplorował w czasie wolnym od pracy.
Wilku, kurcze, od razu widać było, że chodzi o miesiąc w ciepłym miejscu z pracą przeplataną jeżdżeniem. I że jeżdżenie to tylko dodatek do pracy w cieple w lutym, zamiast w zimnej Polsce. I żeby czuć się dobrze przez miesiąc w jednej wynajętej chacie, zostały określone widełki wiekowe. To nie ultra. To nie wyprawa, że trzeba się kondycyjnie zgrać i żeby jeszcze trasa pasowała. To miesiąc workation z opcją rowerową. I oni nawet nie muszą jeździć razem! Jakby mi się różne rzeczy spinały to sam bym pojechał i na własną rękę sobie trasy enduro tam eksplorował w czasie wolnym od pracy.
Widocznie mieścisz się w widełkach, a Wilk może już nie? A jeśli się nie mieścisz, to byś nie pojechał mimo szczerych chęci