Cytat: MaciekK w 22 Maj 2025, 17:49Limit jest do piątku do 20. Obstawiam 50% finisherów na piątek Limit to nie oszukujmy się jest (i zawsze był) na RTP łatwiutki, nawet na tak górzystej trasie.
Limit jest do piątku do 20. Obstawiam 50% finisherów na piątek
Z drugiej strony, minęło prawie 5 lat, doświadczenie większe na pewno
Nie raz się w Czechach o to wkurzałem na wycieczce, że niby na mapie płasko, a tu 15 metrów różnicy wzniesień o nachyleniu 12%.
Nie raz się w Czechach o to wkurzałem na wycieczce, że niby na mapie płasko, a tu 15 metrów różnicy wzniesień o nachyleniu 12%
Czas pokaże. W kontekście "łatwiutki" - IMO w poniedziałek otworzy się worek wycofów pt. "szedłem na 3 dni, ale pech, kolano się skontuzjowało bez powodu". Liczyłem dzienne przebiegi i ktoś bez formy na finisher party będzie miał ciężko zdążyć. Łatwiutka to jest Wisla1200, gdzie plaszczak 150km dziennie wystarcza. Tutaj dziennie na około 220 km będziesz miał prawie 4k do góry, to nie są żarty. A te metry nie są rozłożone równomierne, ergo - będzie selekcja
Tylko on przez ten czas żadnego większego doświadczenia w wyścigach CHYBA nie zdobył. Przestałem obserwować jego kanały gdy 90% treści to było lokowanie produktu, ale obstawiam, że start w MPP to była raczej kulminacja jego zaangażowania w ultra.
200km z przewyższeniem 3500m to jest oczywiście dużo - ale tyle to ja czasem jeżdżę na turystycznych wyjazdach z pełnym bagażem wyprawowym, normalnymi odpoczynkami na trasie, z normalnym snem, bez zarywania nocy.
Szkoda, ze krajówek nie mogą używać. Dzisiaj jechalem czeską 13 i było spoko
ktoś rozumie leaderboard? Czemu ewidentnie prowadzący Bystrzycki jest aktualnie oznaczony jako 20, a drugi Białek jako 111?