Dalej jest szansa na trójkę naszych w TOP 10. Proszę mnie nie skreślać za wcześnie, w końcu prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy
Jędrek przyłapany na Pradziadzie
Cytat: CFCFan w 27 Maj 2025, 15:07Z innej beczki. Wygląda na to że w TOP 10 będzie raptem dwóch POLAKÓW...Nie no Panowie - jak to tak? Dalej jest szansa na trójkę naszych w TOP 10. Proszę mnie nie skreślać za wcześnie, w końcu prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy
Z innej beczki. Wygląda na to że w TOP 10 będzie raptem dwóch POLAKÓW...
Gratulacje dla Jęndruchy.A z pozycjami to bym uważał. Myslę że trackery już nie działają prawidłowo.Milan Hanyk juz od wczoraj na CP4, ale nie zaliczył szczytu - nie chce mi się wierzyć że drzemkę sobie zrobił w takim momencie.No, może mieć awarię roweru.
Wilk na razie na 9 pozycji i ma matematyczne szanse na awans o 1 miejsce. Może też spaść o 1 pozycję. Nie sądzę, aby ktokolwiek poza 10-tym Georgem Juckesem był w stanie podjąć walkę o miejsce nr 9. Trasa już do mety jest relatywnie łatwa, drogi dobre i sporo czynnych sklepów po drodze. Oczywiście zakładam, że już pojedzie longiem do mety. Może nawet zdąży przed załamaniem pogody.
Czemu 9? Wygląd mi to na ósmą. Pięciu na mecie, Hanyk DNF więc się nie liczy, Szósty będzie Hanneck, siódmy Stark i ósmy powinien być Wilk. Czy mnie się już te diabelne kropki w oczach mienią od patrzenia?Bartek