Autor Wątek: MPP i RTP dla WOŚP  (Przeczytany 18266 razy)

Offline Mężczyzna czupki

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 16.09.2022
    • Blog: czupki.pl
Odp: MPP i RTP dla WOŚP
« 23 Sty 2024, 13:10 »
To będzie jedyny film, który powstanie? Czuję lekki niedosyt  :(

Offline Kobieta JoannaR

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 25.05.2021
« 24 Sty 2024, 07:47 »
To będzie jedyny film, który powstanie? Czuję lekki niedosyt  :(

To już wyczerpuje materiały z naszej jazdy, na więcej nie mamy zasobów. Wszyscy muszą wrócić do normalnej roboty, bo przecież każdy wziął udział w akcji w swoim wolnym czasie i za własną kasę.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Na forum od: 14.07.2017
« 30 Sty 2024, 19:19 »
Krótkie podsumowanie całej akcji.
Udało się zebrać 38600 zł prosto do e-skarbonki, co jest dla mnie kwotą oszałamiającą i brak mi słów na określenie naszego zaskoczenia tym wynikiem. Za każdą złotówkę i pomoc w nagłośnieniu sprawy ogromnie dziękujemy!

W sam przejazd zaangażowane było siedem osób - cztery w na rowerach, trzy w samochodzie jako obsługa medialna. Mogę się śmiało pokusić o tezę, że multimedia publikowane podczas przejazdu i po nim to 70% sukcesu i to w ogromnej mierze zasługa ekipy z samochodu, bo zrobili z tego fantastyczne show. Śledząc po fakcie co się działo w social media i na trasie śmiało można powiedzieć, że udało się wyjść poza naszą bańkę ultra-kolarzy.

Podsumowanie kolarskie już było, dodam tylko, że najmniej odchorował Jędrek, który nabawił się jedynie kataru ;D Reszta załogi rowerowej regenerowała się dłużej lub jeszcze się regeneruje w jakiś tam sposób :)

fot. Paweł Rzepecki

Mieliśmy zaszczyt być na finale w studiu osobiście wraz z rodzinami i to wspaniałe przeżycie, zobaczyć jak to wygląda od środka. Było to także symboliczne zakończenie tej przygody. Spotkaliśmy tam Wilka z ekipą z Tyczyna, którzy przyjechali tam bezpośrednio na rowerach. Było co najmniej trzy inne grupy kolarzy, byli też biegacze, żołnierze-klony i inne podobne dziwadła :) Ekipa rowerzystów z  Kalisza (?) przywiozła czek z jakiegoś banku lokalnego na ponad 62 tysiące złotych. Śmialiśmy się, że my dobijamy ich czek do setki, liczby się praktycznie zgadzały plus minus stówka/dwie!
WOŚP to ogromne przedsięwzięcie, robione z takim rozmachem, przez tak wielką rzeszę osób, że każdemu śmiało mogę polecić zaangażowanie się w którąś edycję i doświadczenie tego jak to działa od środka.
Były obecne wszystkie główne media, TVN, Polsat i TVP(!). Z tymi ostatnimi udało się zrobić bardzo fajny materiał, poniżej mój typ do zdjęcia finału!

fot. Paweł Rzepecki

Jeszcze raz dziękuję wszystkim wspierającym, nie będę wymieniał bo jeszcze kogoś pominę i będzie przypał a pomagała armia ludzi!

Offline Mężczyzna marcinrzy

• Miasto: Mazowsze
  • Na forum od: 24.07.2019
« 3 Lut 2024, 15:46 »
A tym czemu się nie chwalicie? 🤔😉
https://youtu.be/aEtveYkm-4I?si=o0MSsEwxD4nEI7Fg

Offline Mężczyzna jedrucha

• Miasto: Łomianki
  • Na forum od: 02.09.2021
« 3 Lut 2024, 16:54 »
A tym czemu się nie chwalicie?

Och, jak to Asia gdzieś już napisała, zaraz będziecie się bali zaglądać do lodówki ;)
« Ostatnia zmiana: 4 Lut 2024, 00:34 jedrucha »

Offline Mężczyzna marcinrzy

• Miasto: Mazowsze
  • Na forum od: 24.07.2019
« 3 Lut 2024, 17:00 »
Bez obaw 😉. Mnie się bardzo podobało. Fajna rozmowa👍 Pomimo, że śledziłem sociale przed, w trakcie i po przejeździe to kilka ciekawych smaczków się tu pojawiło, które albo mi umknęły wcześniej albo tutaj wyjawiliscie je po raz pierwszy. Jeszcze raz wielki szacun za akcję i realizację 👏

Offline Mężczyzna MaciekK

• Na forum od: 14.07.2017
« 3 Lut 2024, 17:58 »

A tym czemu się nie chwalicie?

Oh, jak to Asia gdzieś już napisała, zaraz będziecie się bali zaglądać do lodówki ;)

Ja to jeszcze nie znalazłem czasu tego przesłuchać. Życie mnie dopadło z pełną mocą po powrocie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum