Tegoroczna jesień oferuje wspaniałą pogodę, takie kwiatki jak 18'C w środku nocy 21 października trzeba wykorzystywać .
Piękna wycieczka, ale to co na mnie robi wrażenie to ilość Waszych ostatnich wyjazdów ultra - podziwiam dyscyplinę, żeby po całym tygodniu pracy wybrać się na taką wycieczkę i potem normalnie wejść w tydzień. Ja wiem, że to kwestia priorytetów, ale zawsze mi na wszystko brakuje czasu
Wycieczka ekstra, warunki termiczne z kosmosu, zwłaszcza w nocy. Szkoda tylko, że ta temperatura okupiona jest taką słabą widocznością, bo to powietrze nawiane z południa jest niestety słabo przejrzyste zwykle a to jest topowy moment złotej jesieni, bo zaraz przyjdzie wichura jedna za drugą i to wszystko opadnie.
Żylety widokowej na Tatry może nie było, ale jesień w górach w słońcu jest przepiękna, ten spektakl na jaki się załapaliśmy na Knurowskiej wyglądał fantastycznie.
Z przyjemnością się zapoznałem i z opisem i ze zdjęciami. Tym bardziej, że w tych ostatnich odnalazłem detal lokalny w postaci nocnego zdjęcia Dallas
była jakaś żwirownia czy coś podobnego. I takie partactwo tam odwalili, że zupełnie nie czyszczą tam drogi wyjazdowej,