Cytat: dudi w 14 Wrz 2023, 15:49Detektorami AirTagów są nie tylko iPhony, ale też ich komputery, iPady, Apple Watche, stare iPady touch i cholera wie co tam jeszcze. Musi być włączony bluetooth, ale ludzie też generalnie go nie wyłączają (ja nie znam nikogo takiego)Hej. Poczytałem jeszcze trochę o tych lokalizatorach i analogicznym produktem jest SmartTag Samsunga. Miał Ktoś z Was do czynienia z tym produktem? Jeśli działałby z każdym innym telefonem na Androidzie to zwiększa to znacząco szanse, gdyż wg danych z tego roku 83% użytkowników na świecie ma Androida
Detektorami AirTagów są nie tylko iPhony, ale też ich komputery, iPady, Apple Watche, stare iPady touch i cholera wie co tam jeszcze. Musi być włączony bluetooth, ale ludzie też generalnie go nie wyłączają (ja nie znam nikogo takiego)
Najlepiej jak by się wypowiedział jakiś posiadać AirTaga bo może da się jakoś ukryć 'widoczność' cyfrową takiego urządzenia.
Ja u siebie na Huawei po zainstalowaniu dedykowanej apki miałem możliwość podglądu zarejestrowanych śladów (punktów) przez AirTaga.
Cytat: kouczan w 20 Wrz 2023, 12:29 Ja u siebie na Huawei po zainstalowaniu dedykowanej apki miałem możliwość podglądu zarejestrowanych śladów (punktów) przez AirTaga. Również mam Huawei-a, możesz podać nazwę tej aplikacji? Zobaczę jak to działa.
Tak coś czułem, że w tych fajnych i tanich urządzeniach jest jakiś szkopuł Zaprogramowanie tego sprowadzało by się do wgrania jakiejś aplikacji w telefon (połączenie tego) czy "jakiegoś kosmicznego" pisania oprogramowania?
To by było idealne - bez żadnej karty SIM, zasięg praktycznie na całym świecie:https://www.findmespot.com/en-us/products-services/spot-trace#Tracking