A ktoś wie, co się dzieje z Żubrem, że tak osłabł?
tolaf w Olkuszu skaut pod Paryżem
Cytat: magdad w 11 Wrz 2023, 12:04A ktoś wie, co się dzieje z Żubrem, że tak osłabł?Z Żubrem wszystko ok.
Miał kontuzje stopy, która uniemożliwiała mu dalszą jazdę. Przespał się chyba z 20h, podjadł, uzupełnił płyny i pojechał dalej.
Cytat: Agnieszka w 11 Wrz 2023, 22:07Miał kontuzje stopy, która uniemożliwiała mu dalszą jazdę. Przespał się chyba z 20h, podjadł, uzupełnił płyny i pojechał dalej. Właśnie widziałam, że dobrze jechał, a później mi gdzieś zniknął. Brawa dla niego, że się nie wycofał, tylko pocisnał dalej. W końcu zapłacone . I nawet na mete już dojechał .
Zapasowa linka to aż takie obciążenie, żeby nie zabrać ze sobą na zawody?
Monitoring, eufemistycznie mówiąc, funkcje ma bardzo podstawowe i o ile można przeboleć inicjały zamiast numerów startowych, to już brak wyboru obserwowanych zawodników i w szczególności brak odtwarzania przebiegu rywalizacji są bardzo zniechęcające do śledzenia zawodów.
Kilka fotek z trasy z jurajskiego odcinka.
przy takiej pogodzie idealnej na jazdę.
...Nie potwierdzam tych "idealnych warunków" Jak dla mnie, było za ciepło. Bardzo za ciepło. ...
Ale, poza tym, jak zwykle, świetna impreza. Dziewczyny i chłopaki z Koło Ultra robią super robotę.