Cześć! Ładny rower!
Witaj:)
Ave Emi! A ja w Chełmie spędziłem miesiąc z OHP w 1984 Ruiny zamku w Krupem były całkowicie zarośnięte; zdziwiłem się gdy wróciłem tam rowerowo w 2011.
Cześć Świetny rower! Nie dość, że rama mixte, to jeszcze do tego różowa. Nie brakuje też hamulców center-pull. Jedyne czego brakuje to kierownica baranek.
Z barankiem wygląda.. ciekawie Twój jest za to różowy, co w pełni kompensuje brak baranka.
Cześć, potwierdzam ładny kolor
Cześć.
cześć, widzę że rower wywołał poruszenie. A mnie cieszy zwyczajnie, że dołączyłaś do forum.Za to sakwy zrobiły na mnie wrażenie, widać praktycznie patrzysz na sprzęt.
Pozdrawiam z lubelskiego i do zobaczenia na trasie.
Cytat: EASYRIDER77 w 22 Cze 2022, 09:22cześć, widzę że rower wywołał poruszenie. A mnie cieszy zwyczajnie, że dołączyłaś do forum.Za to sakwy zrobiły na mnie wrażenie, widać praktycznie patrzysz na sprzęt.A ja zerknąłem jeszcze raz i ... kobieta na takiej deseczce?
A ja zerknąłem jeszcze raz i ... kobieta na takiej deseczce?
Łomatko Dyskusja w sprawie rowerów, kierownicy w ... powitalni. Co komu pasi , to sobie wybiera. Jaki rower się ma, na takim się jedzie i może być super jazda. Jeden woli rybki a drugi akwarium. Jeszcze inni rybki i akwarium. Witaj, pośród pozytywnie zakręconych
Cześć.Chełmno-Grudziądz przez Górne i Dolne Wymiary mój ulubiony asfalt treningowy .
Dzisiaj jest Światowy Dzień Pocałunku. W związku z tym, że jestem hetero... to koleżance, jednej z nielicznych, a może jedynej na tym forum, przesyłam buziaki :-* :-* :-* .
chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam
Cytat: Tuptuś w 6 Lip 2022, 13:06Dzisiaj jest Światowy Dzień Pocałunku. W związku z tym, że jestem hetero... to koleżance, jednej z nielicznych, a może jedynej na tym forum, przesyłam buziaki :-* :-* :-* . Dziękuję Ku mojej uciesze, nie jestem jedyna na forum.
Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy
Cytat: worek_foliowy w 7 Lip 2022, 16:43Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy Ewentualnie jeszcze jeden leżący na terenie Krakowa w dzielnicy Zwierzyniec
Może to jest dobry materiał na trasę rowerową po wszystkich Chełmach
Cytat: m.arek w 8 Lip 2022, 15:39Cytat: worek_foliowy w 7 Lip 2022, 16:43Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy Ewentualnie jeszcze jeden leżący na terenie Krakowa w dzielnicy Zwierzyniec Może to jest dobry materiał na trasę rowerową po wszystkich Chełmach
Cytat: Emilia w 8 Lip 2022, 15:59Cytat: m.arek w 8 Lip 2022, 15:39Cytat: worek_foliowy w 7 Lip 2022, 16:43Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy Ewentualnie jeszcze jeden leżący na terenie Krakowa w dzielnicy Zwierzyniec Może to jest dobry materiał na trasę rowerową po wszystkich Chełmach To byłaby trasa aż do morza, bo jak wiadomo, Chełm to jedna z dzielnic Gdańska.
Namówiliście! Będę sukcesywnie odwiedzała polskie Chełmy. Szykujcie trawniki.
Cześć EMI
Witaj
Fajny rower, taki różowy...Cytat: Emilia w 10 Lip 2022, 12:31Namówiliście! Będę sukcesywnie odwiedzała polskie Chełmy. Szykujcie trawniki. To może dasz się jeszcze namówić, na zaliczanie gmin? Więcej tutaj: https://zaliczgmine.pl/ od razu Chełmy i Chełmno można zaznaczyć...