Cytat: dodoelk w 21 Paź 2021, 09:56Chciałbym dodać, bo nie napisałem wcześniej, że koszt noclegu to 70 PLN. Trochę drogo w porównaniu do pozostałych kandydatur, tym bardziej że warunki nie są hotelowe, a pokoje w większości są wieloosobowe.Za dobę, czy za 2 dni?
Chciałbym dodać, bo nie napisałem wcześniej, że koszt noclegu to 70 PLN. Trochę drogo w porównaniu do pozostałych kandydatur, tym bardziej że warunki nie są hotelowe, a pokoje w większości są wieloosobowe.
Prawdopodobnie pojedziemy Traktem Cesarskim. Jest tam remont, ale na RTP wszyscy tam jechali, a do wiosny pewnie sytuacja się wyklaruje. Jest jeszcze kilka miejsc które mogą wymagać niewielkiej korekty. Na wszystko przyjdzie czas.
Konkurencja dla jury
Cytat: dodoelk w 13 Paź 2021, 11:06(...)wg SV nie ma(...)SV:Geoportal:https://mapy.geoportal.gov.pl/imap/Imgp_2.html?locale=en&gui=new&sessionID=6017982Nówka, jeszcze nie jeżdżony, pachnący rafinerią. Choć dalej parę dziurek z kosmosu widać.Cytat: dodoelk w 13 Paź 2021, 11:06Z tego co pamiętam droga Raczki - Bakałarzewo jest słaba i wypadnie w nocy. Nie wiem czy jest sens tłuc się po wioskach nocą kiedy do dyspozycji jest dobrej jakości DW. Dodatkowo, ta zmiana ma sens tylko w przypadku wprowadzenia tej pierwszej, bo w przeciwnym wypadku dwa razy przejeżdżalibyśmy przez Bakałarzewo.Tak, to ma sens tylko przy wyborze opcji 1, też ze względu na to, że inaczej wypadła by jedna gmina. Droga jest słaba, to fakt, ale tylko jakiś fragment, są też nowe asfalty.Btw. trochę to mój partykularny interes, bo takie modyfikacje zalepiają u mnie wszystkie dziury jeśli chodzi o gminy(i jak ktoś jeździł pierścienie to pewnie też), ale wydaje mi się mimo wszystko ciekawe.
(...)wg SV nie ma(...)
Z tego co pamiętam droga Raczki - Bakałarzewo jest słaba i wypadnie w nocy. Nie wiem czy jest sens tłuc się po wioskach nocą kiedy do dyspozycji jest dobrej jakości DW. Dodatkowo, ta zmiana ma sens tylko w przypadku wprowadzenia tej pierwszej, bo w przeciwnym wypadku dwa razy przejeżdżalibyśmy przez Bakałarzewo.
Także to nie jest żadna konkurencja dla kandydatury Górala i Wyciora.
A już na pewno nie jest to konkurencja dla Krówki Leśnej
Cytat: memorek w 24 Paź 2021, 21:53A już na pewno nie jest to konkurencja dla Krówki LeśnejCo tam trasa... Za samą nazwę bazy warto głosować na propozycję Ola. :-)
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
(...)Btw. trochę to mój partykularny interes, bo takie modyfikacje zalepiają u mnie wszystkie dziury jeśli chodzi o gminy(i jak ktoś jeździł pierścienie to pewnie też), ale wydaje mi się mimo wszystko ciekawe.
Cytat: zly-sze w 13 Paź 2021, 12:24(...)Btw. trochę to mój partykularny interes, bo takie modyfikacje zalepiają u mnie wszystkie dziury jeśli chodzi o gminy(i jak ktoś jeździł pierścienie to pewnie też), ale wydaje mi się mimo wszystko ciekawe.Zrobiłem wczoraj analizę gminną tras MP'22. Mazury i Suwalszczyzna dają mi 0 (zero) nowych gmin; Krówka - 15, a Dupka - aż 22.Gdybyż to tylko po gminy się jeździło, to wybór byłby oczywisty ...