Tak długo? U mnie już od dawna nie ma śladu.
Cytat: Semper w 17 Lut 2021, 15:49Tak długo? U mnie już od dawna nie ma śladu.W długich gaciach cały rok ciorasz, czy co?
Nie wolno zapominać o karku ( konsekwencją tego niedbalstwa będzie tzw. skóra romboidalna w wieku już nawet 50 lat ).
Wystawianie jakiegokolwiek skrawka skóry na niszczące promieniowania ( zwłaszcza w kontekście zmian klimatycznych ) to nawet coś więcej niż infantylna głupota.To co musi być odkryte, należy bezwzględnie ochronić blokerem.Nie wolno zapominać o karku ( konsekwencją tego niedbalstwa będzie tzw. skóra romboidalna w wieku już nawet 50 lat ).http://centrum-odmladzania.pl/twoja-skora-jest-jak-slon-nigdy-nie-zapomina-czyli-o-zniszczeniach-po-slonecznych/
Można siedzieć w piwnicy i nie wychodzić. Piwnica dobra na promienie słoneczne i świrusa.
W tym roku na sezon kupię sobie chyba jakieś cienkie białe rękawki, bo ręce mi zawsze pali niemiłosiernie.
... "W końcu stał się kompletnym zwyrodnialcem i zaczął zaczepiać chłopców." Czytasz podczas jazdy?
Zdarza się, ale tylko podczas długich, męczących podjazdów pokonywanych z prędkością piechura.
Cytat: Miciek w 17 Lut 2021, 20:42Zdarza się, ale tylko podczas długich, męczących podjazdów pokonywanych z prędkością piechura.I patrzysz (czytasz) przez obiektyw (ręce* trzymasz na kierze) kamery? *muszę spytać: czy to są ręce, ręce Twoje?