Innej opcji nie ma.
Co z tym dwieście? Ano, czwarty TdWOŚP, to musi być czwarta trasa do wyboru. Za te 200 km jest inny medal, jest też upominek od naszego sponsora (szczegóły wkrótce), chwała i sława po wieczne czasy Warunek: 200 km trzeba przejechać w dniu 29 Finału, tj. 10 stycznia 2021. Innej opcji nie ma.
Lepsze - 10 niż +30. Przed zimnem się obronisz a przed lampa, upałem nie. Jeździłem w temperaturze - 10 nie ma tragedii.
To chyba żart Jazda przy 30 to sama radość !!!
No ale w sumie tu liczy się coś innego, prawda?K.
Gorzej jak będzie cudowna pogoda na narty - wtedy będzie mi żal.
Chyba można jechać na nartach zamiast rowerem? Jak nie to można wieźdź narty że sobą?
Wszystko przed Tobą. Kiedyś nie przypuszczałem, że rowerem przejadę 200.
Dlatego też 200 km nie da się zrobić na trenażerze, bo nie ma być za łatwo
Cytat: Elizium w 7 Gru 2020, 14:41Dlatego też 200 km nie da się zrobić na trenażerze, bo nie ma być za łatwo No nie wiem co trudniejsze, 200km na trenażerze to dla mnie by było wyzwanie sporo większe niż 200km w styczniu na powietrzu
Eee... nie. Do 25-go rejestrujemy...
Aha, będzie czelendż od sponsora
Już jest aktywny.
dziękować
Nasz wynik na tę chwilę to 20.700,00. Dwie osoby nie opłaciły startu, nie odpowiadają na maile. Więc wypadły z listy. 160 uczestników, wpisowe w całości na WOŚP (czyli 160 x 110 zł = 17.600 zł). Do tego bonus za 100 zapisanych od jednego sponsora (+1000 zł), za 150 zapisanych (+1000 zł) i od firmy, która na wszystkie imprezy KBR robi nam posiłki (+1000 zł) i wpłata z knajpki, gdzie w niedziele wpadliśmy na kawę w Poznaniu (+100 zł). Razem.. jako się rzekło. Jeśli ktoś mocny zrobi 200 km ze średnią 29 km/h (bo 29 Finał), będzie jeszcze +500 zł.Tak, czy siak, jest rekord. Jeszcze tyle nigdy nie zebraliśmy. Bardzo Wam dziękujemy Bardzo bardzo.Ukłony. Krzysztof.