Autor Wątek: III Tour de WOŚP (12.01.2020)  (Przeczytany 14432 razy)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Odp: III Tour de WOŚP (12.01.2020)
« 26 Lis 2019, 21:38 »
Co do jazdy do Warszawy... pisałem, dlaczego odeszliśmy od tego pomysłu. Kilka postów wyżej jest wyjaśnienie.

Co do wirtualnego kręcenia... przedyskutujemy to i z pewnością coś zaproponujemy.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 26 Lis 2019, 21:43 »
Co do jazdy do Warszawy... pisałem, dlaczego odeszliśmy od tego pomysłu. Kilka postów wyżej jest wyjaśnienie.

Ale to przecież nie trzeba wielkich kosztów, obstawy samochodów itd. Z grubsza ludzie i z Poznania i z Warszawy podobne koszta poniosą. A tak jechać do Poznania to już tak nie bardzo się to kalkuluje, równie dobrze można w Warszawie złożyć co się chce na Orkiestrę.

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 26 Lis 2019, 22:08 »
Wirtualna edycja to super pomysł. Nawet sam miałem coś takiego zaproponować, bo w końcu ideą jest zebranie jak największej kasy na fundacje, a nie wydawanie jej na pociągi czy paliwo do samochodu. Właśnie dlatego nie przyjechałem w zeszłym roku. W zamian wylicytowałem jeden medal, dorzuciłem jeszcze drugie tyle w datkach, a dystans odrobiłem wielokrotnie w swojej okolicy.  ;)

W tym roku postanowiłem przyjechać, choć mam daleko. Może uda się dotrzeć w niewielkich pieniądzach. Sam przejazd do Wawy też by mi się podobał, bo akurat mam lepszy transport stamtąd.

PS. Pamiętajcie, że zainteresowani pomysłem są z całej Polski, nie tylko z Poznania i Warszawy. ;)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
« 26 Lis 2019, 22:11 »
Dlaczego żaglówki na medalu?

• Użytkownik forum
« 26 Lis 2019, 22:12 »
Bo to oficjalne logo tego nadchodzącego finału.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
« 26 Lis 2019, 22:30 »
Ehh... podejrzewałem, że wyjdzie, żem kompletnie niezorientowany w temacie. ;-)

• Użytkownik forum
« 27 Lis 2019, 14:11 »
No i dobra wiadomość. Wychodząc Wam naprzeciw, a mając na względzie, że zbieramy środki na dobry cel... uruchamiamy zapisy na wirtualny III Tour de WOŚP.  Link do zapisów jest ten sam, formularz za to został uzupełniony o wybór opcji "wirtualnej" i ... podanie dokładego adresu (bo musimy wiedzieć, gdzie wysłać medal).

Opłata, skoro nie korzystacie z punktów żywieniowych, zapewnianych przez KBR, zmniejszyła się i wynosi 110 zł, z czego 100 idzie na WOŚP.

Jechać trzeba jednak na powietrzu, udokumentować to śladem oraz jakąś fotką, które chcemy, byście wrzucili na naszą stronę na FB (jest to zresztą podane w regulaminie).

https://b4sportonline.pl/Bractwo/zapisy_na_iii_tour_de_wosp
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 27 Lis 2019, 14:22 »
To ja od razu mam pytanie: -Jeśli wpisałem się już na normalną edycję, to mogę zmienić na wirtualną? Chętnie bym się spotkał z ludźmi, to w końcu jeden z uroków tych imprez, ale chyba lepiej jednak sypnąć mocniej groszem na WOŚP? ;) No i żona będzie zdrowsza...  ;D Od razu dodam, że nie chcę przypadkiem jakiś zwrotów (skoro wirtualna wersja tańsza), "nadwyżka" niech trafi na Orkiestrę. :)

PS. No i przydałby się numerek startowy. Może być wysłany na maila do wydrukowania. :)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna Chrabu

• Miasto: Serock
  • Na forum od: 13.09.2017
« 27 Lis 2019, 15:00 »
No i dobra wiadomość. Wychodząc Wam naprzeciw, a mając na względzie, że zbieramy środki na dobry cel... uruchamiamy zapisy na wirtualny III Tour de WOŚP.  Link do zapisów jest ten sam, formularz za to został uzupełniony o wybór opcji "wirtualnej" i ... podanie dokładego adresu (bo musimy wiedzieć, gdzie wysłać medal).

Opłata, skoro nie korzystacie z punktów żywieniowych, zapewnianych przez KBR, zmniejszyła się i wynosi 110 zł, z czego 100 idzie na WOŚP.

Jechać trzeba jednak na powietrzu, udokumentować to śladem oraz jakąś fotką, które chcemy, byście wrzucili na naszą stronę na FB (jest to zresztą podane w regulaminie).

https://b4sportonline.pl/Bractwo/zapisy_na_iii_tour_de_wosp

Super, już zapisany  :)

• Użytkownik forum
« 27 Lis 2019, 19:33 »
Johnny, oczywiście, że możesz.. choć skoro organizujemy akcję, wolałbym, żebyś przyjechał. Jednak... jak napisałem wcześniej - w tej imprezie liczy się coś innego. Jeśli nie przyjedziesz, będziemy potrzebowali Twój dokładny adres (formularz dla wirtualnych to zawiera, ten wcześniejszy - nie), by wysłać medal. Poproszę o maila na kbrkornik(at)gmail.com zatem ;D

Jeśli będzie Was więcej z danej miejscowości... fajnie byłoby, jakbyście jakąś trasę przejechali razem :) I zrobili wspólną fotę.
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
« 27 Lis 2019, 20:04 »
Będę miał problem z regulaminowym potwierdzeniem przejazdu. Nie mam konta na FB. Jeżeli nie będzie jakiegoś armagedonu w pogodzie postaram się po przejechaniu mojej trasy pojawić na mecie, W grę wchodzą dwie opcje albo dojazd rowerem z Łodzi albo gminobranie na zachód od Poznania.
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 60%]

• Użytkownik forum
« 27 Lis 2019, 20:20 »
Wiki, jesteśmy elastyczni. Fotka mailem i gitara.
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
« 27 Lis 2019, 20:23 »
W jakim terminie trzeba zrobić trasę? Bo jak zwykle w gdy KMT robi fajną imprezę to mam zajęty termin.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

• Użytkownik forum
« 27 Lis 2019, 20:24 »
Próbujesz sobie załatwić dyspensę?
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 27 Lis 2019, 21:10 »
No i żona będzie zdrowsza...
Ja zabieram koleżankę małżonkę ze sobą. To rozwiązuje problem zgody na wyjazd.  ;D

Marek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum