Przedni fotelik na pewno jest lepszy pod tym względem, ale jak wygląda sprawa komfortu dziecka i rodzica? Jak jeździ się z fotelikiem przymocowanym do kierownicy?
W przyszłym roku pewnie pójdzie już na tylny fotelik
no chyba, że przedni sprawdzi się bardzo dobrze
Sprawdza się, trochę moich klientów korzystało i chwalą. Tutaj koleżanka opisała wrażenia - https://www.dzieciakiwplecaki.pl/artykul/6033/kilka-slow-o-fotelikach-rowerowych-montowanych-z-tylu-oraz-z-przZ weeride miałem do czynienia w moim sklepie, bardzo się cieszyłem, gdy sprzedałem ostatnią sztukę - montaż tego to była porażka. Ale jak widać na zdjęciach z linku, koleżanka miała właśnie WeeRide i była zadowolona.
Nie za dużo postów w tym temacie, no i zagadnienie nie zostało rozwiązane.[...]
Siodełko musiało być ustawione dość wysoko żeby przerzucić ciało nad siedzącym dzieckiem
Login, na jak długie wycieczki jeździłeś z tym fotelikiem? Będzie dużo mniej wygodny dla dziecka niż przyczepka, jeśli by jeździć cały dzień?Nie rozumiem za bardzo tego fragmentu,Cytat: login w 29 Sty 2021, 09:18Siodełko musiało być ustawione dość wysoko żeby przerzucić ciało nad siedzącym dzieckiemW którą stronę to przerzucanie miało miejsce?
Rozumiem. Myślałem, że on jakoś przeskakuje przez dziecko jak zsiada z roweru Qbab: w jakim wieku ostatecznie wsadziłeś dziecko do fotelika przedniego?