Pochodzę z Olsztyna i na co dzień pracuję "za biurkiem" . W wolnej chwili lubię czytać książki o tematyce więziennej i słuchać muzyki.
Cześć. Tu na pewno znajdziesz pomysł na nie jeden rowerowy wyjazd kurtki albo i długi, a może i nawet współtowarzyszy tych wycieczek.Zaciekawiła mnie tematyka ulubionej tematyki książek. To beletrystyka czy literatura faktu?
Zadziwiające..,że na tym forum tak bardzo wzbudziły zainteresowanie moje upodobania co do tematyki ksiażek
ze musialam przerwac podroz z powodu wypadku
Witaj w klubie! Na najbliższym majowym zlocie pewnie wystapisz w stroju.. W kratkę?!
Zadziwiające..,że na tym forum tak bardzo wzbudziły zainteresowanie moje upodobania co do tematyki ksiażek a nie np co sie stalo,ze musialam przerwac podroz z powodu wypadku .
Cześć Katerina Życzę samych ciekawych tras i bez wypadków.Muzyka muzyka, czy jakaś określona?A w tych więzieniach to ciekawsza jest resocjalizacja, czy demoralizacja?
Cytat: Katerina w 23 Sty 2019, 20:28Zadziwiające..,że na tym forum tak bardzo wzbudziły zainteresowanie moje upodobania co do tematyki ksiażek a nie np co sie stalo,ze musialam przerwac podroz z powodu wypadku .Co się stało to my już się domyślamy - dogoniła Cię policja i poszłaś siedzieć. Taki pewnie był plan od początku.
Cześć.W więzieniu, aresztach byłem kilkukrotnie.
To juz prędzej paski niż ta kratka ☺
Zamiast pasiakow mogą być..ewentualnie sznurki
Cześć sąsiadko ze stolicy (województwa)
Cytat: Katerina w 24 Sty 2019, 18:55To juz prędzej paski niż ta kratka ☺Postuluję za tym, aby odgórnie nałożono na Ciebie nakaz przybycia na najbliższy zlot w jakimś pasiaku
Cytat: docent161 w 25 Sty 2019, 09:36Zamiast pasiakow mogą być..ewentualnie sznurki
Ale jak to?? W samych sznurkach?? 😁
Cytat: Katerina w 25 Sty 2019, 12:12Ale jak to?? W samych sznurkach?? 😁No skoro nalegasz... Jestem zdecydowanie na TAK.
Pozostańmy przy paskach 😁