A przecież jeszcze nie trwa
Tydzień w tą czy w tą nic nie zmieni ale też rezerwacji ośrodka nie możemy trzymać bez końca ...
Tak nieśmiało zauważę, że data końcowa głosowania: 9 listopada 2018 r. jest nieaktualna. Zgodnie z regulaminem głosowanie trwa 7 dni. A przecież jeszcze nie trwa
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Pomysł jest prosty, nikt nie zagłosuje, więc będzie remis. W przypadku każdego remisu wygrywa kandydatura dalej położona od ostatniej bazy. W czym więc problem? ;-)
Czemu nie działa mi ankieta?
Mogłeś mu napisać, że dlatego, bo nie chce jeździć ultra
mam tylko nadzieję że zostanie utrzymana interpretacja przepisu dotycząca największej odległości od poprzedniego (minmax) nie uwzględniająca maksymalnej maksymalnej odległości mierzonej dookoła kuli ziemskiej (bez uwzględnienia odchyleń wynikających z geoidalności mierzonej odległości, horyzontów zdarzeń oraz nagłych katastrof kosmicznych w otaczającej nas czasoprzestrzeni takich jak zderzenie supermasywnych czarnych dziur będących centrami galaktyk wywołujących powstanie odczuwalnych fal grawitacyjnych które mogłyby znacząco wpłynąć na mierzone odległości - czytałem coś ostatnio o zderzeniu z galaktyką Andromedy stąd ta ewentualność, myślę jednak że do czasu wymienionego zdarzenia uda nam się pomyślnie przeprowadzić organizowaną imprezę)