termin: 26-28 kwiecień 2019
Dokładnie impreza bez ciśnienia. Sakwy relaks i dwa dni ż naszych okolicach. Na koniec ognisko i śpiewy.
Zapraszam na inaugurację na Mazowszu. Impreza nie tylko dla szos ale i trekkingów i sakw.
Impreza oficjalnie zacznie się w Sobotę, ale czekać będziemy na was już w piątek wieczorem. Rano po sobotnim śniadaniu ruszacie na trasę. W agroturystyce Agroturystyka Żabi Raj będziemy na was czekać do niedzieli. W niedziele w godzinach popołudniowych część z was będzie już z nami przy ognisku opowiadać wrażenia z trasy.
Komunikat startowy!Start imprezy planowany jest na godzinę 10:00 w sobotę.Osoby które przybywają w dniu startu proszę być pół godziny wcześniej w celu odebrania pakietów startowych.Planowana jest również krótka odprawa przed startem.Pakiety startowe zaczniemy wydawać już w piątek o 19 z Zabim Raju.
Wiadomo już coś więcej o koledze, który złamał nogę?
Jestem w domu. Kartkę ze stempelkami mam ze sobą. Jutro zrobię fotkę i doślę.
Rafa - niedoszły baza ubiegłorocznego zlotu,
Cytat: hansglopke w 2 Cze 2019, 10:08Rafa - niedoszły baza ubiegłorocznego zlotu,A można to rozwinąć, bo Google wyrzuca dziwne wyniki szukania;)
Pabianice - stolica dóbr kapitulnych
Dobry pomysł. Nigdy jeszcze nie byłem w Pabianicach rowerem tak docelowo.
a zapisy już są?
Ania Bitelsowa - tak na nią mówią. Uwielbiała jeździć rowerem, cieszyła się wycieczkami, ale w wyniku choroby straciła nogę. Teraz walczy o sprawność.Szosowa Włóczęga w roku 2020 - będzie poświęcona własnie ANI. To dla niej i jej potrzeb przekażemy zebrane w trakcie maratonu