Autor Wątek: Tubus Tara - mały problem przy montażu  (Przeczytany 9816 razy)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Fascynujące. Dwie dziurki i cały wątek.
Prawidłowe ucho wykorzystał Alek. Drugie jest do mocowania błotników. Tarę czasami trzeba i można rozgiąć dystansami aby weszły zaciski lub trzymania błotnika lub co tam sobie ktoś wymyśli. Brak filozofii.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna Felek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.11.2017
Bagażnik mam już w zasadzie zamontowany, zgodnie z instrukcją czyli opiera się na dolnym uchu, a nie wisi na górnym, które dedykowane jest do podięcia błotnika. Według mnie dla materiału i spawu, faktycznie lepiej jest gdy ta część będzie się opierać, nie mówiąc już że w przypadku ewentualnej usterki, gdy producent dojdzie, że bagażnik wisiał nieprawidłowo zapewne będzie mógł odmówić gwarancji.

P.s. W innym wątku poruszałem temat spasowania toreb Ortlieb na owym bagażniku Tubus Tara, czy ktoś mógłby mi tam pomóc lub wyrazić swoją opinię?

https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=20069.0;all

Pozdrawiam.
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
Kompletnie się nad tym nie zastanawiałem :-) Zamontowałem Tarę tak, jak mi na to pozwalał widelec ...

@skrzysie.k, czy przez te prawie dwa lata nie miałeś żadnych kłopotów z tym "odwrotnym" mocowaniem? Czeka mnie podobne wyjście, właśnie przez kształt amortyzatora.

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi
Kompletnie się nad tym nie zastanawiałem :-) Zamontowałem Tarę tak, jak mi na to pozwalał widelec ...

@skrzysie.k, czy przez te prawie dwa lata nie miałeś żadnych kłopotów z tym "odwrotnym" mocowaniem? Czeka mnie podobne wyjście, właśnie przez kształt amortyzatora.

Szy.

Najmniejszych.

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
Cudownie. Dzięki :)

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat