Cytat: PABLO w 5 Kwi 2016, 10:48Kolejna szansa w najbliższy weekend (9/10 kwietnia).Wypadkowa prognoz pogody i naszego zasięgu z W-wy wskazuje wstępnie na "bardzo_szeroko_pojęte" okolice Chojnic, Starogardu Gdańskiego, itp. jak by ktoś z bliższej lub dalszej okolicy chciał się kinderpointegrować - zapraszam!PABLO
Kolejna szansa w najbliższy weekend (9/10 kwietnia).
W jakim wieku jest dziecko?Można posiłkować się holowaniem (hol sztywny, sznurek). Dziecko trochę jedzie samo, trochę na holu. Wbrew pozorom da się w taki sposób poruszać po bardzo ciekawych miejscach. W grupie dziecko na wycieczce zupełnie inaczej funkcjonuje.
Cytat: emonika w 7 Kwi 2016, 16:46Jak zakupię odpowiednie śpiwory do w końcu na którąś wyprawkę się załapię. Dawaj, dawaj ! Zima już się skończyła.PABLO
Jak zakupię odpowiednie śpiwory do w końcu na którąś wyprawkę się załapię.
Cytat: emonika w 8 Kwi 2016, 10:14Mały byłby szczęśliwy - do momentu kiedy zamarzłby w namiocie Ile "mały" ma lat?... może by nie zmarzł. Kwestia ubrania.PABLO
Mały byłby szczęśliwy - do momentu kiedy zamarzłby w namiocie
Za stopką zajrzałem na Twojego BS. Odnośnie ostatniego wpisu - pomyślałem, że może spróbować zabrać Patryka na wyjazd, na którym będą inne dzieci w podobnym wieku. Kiedy jest więcej dzieci, dzieciaki lepiej jadą. Przede wszystkim nie nudzą się. Mało jest dzieci, dla których sama jazda rowerem (nie mam na myśli kręcenia się po podwórku) jest jakoś szczególnie fajna. W zabawie to się zupełnie inaczej jedzie. Kilometry same lecą, a dziecko odbiera to nie jak jazdę, ale jak element zabawy, jazda odbywa się przy okazji tej zabawy. Poza tym pojawia się też element rywalizacji - nie zawsze to dobrze, szczególnie jak dziecko jest słabsze, ale z tego co widzę na zdjęciach to Patryk jest słusznej postury i raczej byłby liderem.PABLO