Autor Wątek: Bagażnik od United...  (Przeczytany 13317 razy)

Offline Mężczyzna Radosny_Smok

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.01.2012
Odp: Bagażnik od United...
« 13 Kwi 2016, 12:03 »
Nie sądzę, to jakaś limitowana edycja. Nawet na ich stronie nie można go dostać ;)

Offline Mężczyzna YeLLoW

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 16.03.2014
« 13 Kwi 2016, 12:20 »
Bo chyba ma być dostępny od maja, więc może wtedy pojawi się też w mango

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 13 Kwi 2016, 13:43 »
Nawet na ich stronie nie można go dostać
To może trzeba po znajomości? Na kartę klubowicza, kartę podróżnika?
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
« 13 Kwi 2016, 14:33 »
Podobno od 24 kwietnia ma być dostępny w Halama Shop. W zestawie z parówkami obronnymi i mydłem.

« 13 Kwi 2016, 14:56 »
Podobno od 24 kwietnia ma być dostępny w Halama Shop. W zestawie z parówkami obronnymi i mydłem.

a w gratisie lampka nocna w spray'u  ;D

Offline Kobieta magdad

• Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
« 13 Kwi 2016, 20:24 »
Nawet na ich stronie nie można go dostać
To może trzeba po znajomości? Na kartę klubowicza, kartę podróżnika?
Podobno paszport Polsatu ma być honorowany :)

Offline Mężczyzna Troglodyta

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 15.04.2016
« 23 Kwi 2016, 16:32 »
Panowie- mocno jedziecie po kolesiu Jacku i jego produkcie. Koleś jeździ po świecie, robi to co lubi i zarabia na tym kasę. Jest kreatywny i się rozwija w każdej rowerowej sferze. Coś rob,i a wy tu z wylewacie swoje żale.
Przeczytałem 5 stron waszej zazdrości, jadu i pierdół, które absolutnie nie wnoszą nic do tematu. W dalszym ciągu nie wiem nic na temat produktu ( bagażnik ). Chłopaki luzujcie się i jeśli uważacie że to gówno to zróbcie lepiej !
W dalszym ciągu czekam na konstruktywne wypowiedzi ludzi którzy kupią ten bagażnik.
Pozdrawiam

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 23 Kwi 2016, 16:37 »
Przeczytałem 5 stron waszej zazdrości, jadu i pierdół, które absolutnie nie wnoszą nic do tematu. W dalszym ciągu nie wiem nic na temat produktu ( bagażnik ). Chłopaki luzujcie się i jeśli uważacie że to gówno to zróbcie lepiej !

Nikt z nas nie wie, bo póki co gość wyśmiał całą konkurencję, jednocześnie samemu nie pokazując swojego wytworu, nie podając żadnych szczegółów. Trudno więc dyskutować o czymś czego nie ma (lub jest, ale widziała to tylko jedna osoba). Krytyka jest związana z tym, że dawno nie widzieliśmy takiego bufona i tak wielkiego ego, jest więc się z czego pośmiać.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 23 Kwi 2016, 21:37 »
Przeczytaj jeszcze raz i pokaż gdzie tam jest zazdrość. Potem pogadamy.
Nie nie znam bagażnika, nie wiem ile będzie wart. Widziałem film, w którym facet się nakręca puszczając pogardliwe teksty o wszystkich, którzy jednak jakiś sukces odnieśli na rynku, na którym on ze swoim produktem jeszcze nie zaistniał.
Buraczane to bardzo było.
Tyle.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 23 Kwi 2016, 21:53 »

jeśli uważacie że to gówno to zróbcie lepiej !
Jeśli uważam, że coś jest gówniane, to wybieram innego producenta. Nie muszę "robić lepiej".

Na razie nie dane mi było sprawdzić, czy jest, bo nikt tego nie widział. Nie mówiąc o testach.

Drogi i srogi Troglodyto, zluzuj poślada, bo bedziesz miał skurcze. I najpierw czytaj, zanim zaczniesz się miotać.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Młody

• Miasto: Gabryelin
  • Na forum od: 23.12.2014
« 25 Kwi 2016, 01:10 »

« 25 Kwi 2016, 07:43 »
Panowie- mocno jedziecie po kolesiu Jacku i jego produkcie. Koleś jeździ po świecie, robi to co lubi i zarabia na tym kasę. Jest kreatywny i się rozwija w każdej rowerowej sferze. Coś rob,i a wy tu z wylewacie swoje żale.
W dalszym ciągu czekam na konstruktywne wypowiedzi ludzi którzy kupią ten bagażnik.
Pozdrawiam

I fantastycznie, że robi to co lubi . Chylę głowę przed osiągnięciami UC jeśli chodzi o podróże rowerowe i zorganizowanie z tego przedsięwzięcia przynoszącego dochody. Natomiast, na litość boską, to co gość zaprezentował w swojej "reklamie", że jest najlepszym na świecie testerem bagażników i negowanie dokonań innych firm w dziedzinie produkcji bagażników to czysta żenada. A co do samego bagażnika to proszę zerknij na sposób wykonania spawów - zwyczajnie ręce opadają. 

I jeszcze jedno, to że jakaś rzecz mi się nie podoba, to nie znaczy, że muszę ją zrobić lepiej. Nie muszę być pisarzem, żeby krytykować książki. Tak samo nie muszę być konstruktorem bagażników, żeby krytykować sposób ich wykonania.
« Ostatnia zmiana: 25 Kwi 2016, 07:48 Radosny_Smok »

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
    • Pokój z Tobą
« 25 Kwi 2016, 07:59 »
Niby Jacek, a Janusz PiaR.
« Ostatnia zmiana: 25 Kwi 2016, 08:17 wojtek »

Offline Mężczyzna Krakonos

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 16.03.2014
    • Życie w Namiocie
« 27 Kwi 2016, 20:48 »
Widziałem jakiś czas temu ten ich nowy wynalazek i widzę, że nie tylko ja mam mieszane odczucia co do prezentacji nowego wyrobu UC. Zastanawiam się tylko, czy to nie jest świadomy zabieg, mający za zadanie wywołanie szumu wokół całej sytuacji, w myśl zasady nie ważne czy mówi się on as dobrze czy źle, ważne że się mówi.

Tekst o workach na ziemniaki (w kontekście sakw crosso) pojawił się już wcześniej na facebooku i bardzo mnie zniesmaczył. Wyszłą tu na wierzch straszna hipokryzja Jacka. W swoich filmikach na jutubie zaznaczał zawsze, że sprzęt który polecają testowali przez wiele lat na wielu wyprawach (i za to u mnie mieli zawsze wielkiego plusa, w dobie jutuberów polecających produkty przetestowane na weekendowej wycieczce do parku) tymczasem, nie dość że przedstawia produkt nie dostępny jeszcze na rynku, a co za tym idzie niemożliwy do sprawdzenia, jako ósmy cud świata, to na dodatek ordynarnie dyskredytuje firmę, cieszącą się ogromną renomą w rowerowopodróżniczym światku.

Wiadomo, że produkty Crosso nie są doskonałe, ale , szczerze, mieliście z nimi jakieś poważne problemy? Bo ja, poza pękniętą gumą w sakwach, nigdy. A używam zarówno sakw (najtańszych, dry) i bagażnika crosso od ładnych paru lat, katowałem je na szlakach mtb w Bośni, woziłem w nich ceramikę :D używałem na wyprawach i na mieście i ciągle są całe (i sakwy i bagażnik). I setki ludzi mogą o ich jakości zaświadczyć. A o jakości bagażnika Globecośtam kto może poświadczyć? Jacek? U mnie UC mają ogromnego minusa za tą całą akcję z bagażnikiem.
« Ostatnia zmiana: 27 Kwi 2016, 20:55 Krakonos »

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
    • Pokój z Tobą
« 18 Maj 2016, 08:30 »
Dobie końca druga dekada maja. W sklepie UC bagażniki są ;)

http://united-cyclists.com/kategoria-produktu/akcesoria-rowerowe/bagazniki/

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum