Nawet na ich stronie nie można go dostać
Podobno od 24 kwietnia ma być dostępny w Halama Shop. W zestawie z parówkami obronnymi i mydłem.
Cytat: Radosny_Smok w 13 Kwi 2016, 12:03Nawet na ich stronie nie można go dostaćTo może trzeba po znajomości? Na kartę klubowicza, kartę podróżnika?
Przeczytałem 5 stron waszej zazdrości, jadu i pierdół, które absolutnie nie wnoszą nic do tematu. W dalszym ciągu nie wiem nic na temat produktu ( bagażnik ). Chłopaki luzujcie się i jeśli uważacie że to gówno to zróbcie lepiej !
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
jeśli uważacie że to gówno to zróbcie lepiej !
Panowie- mocno jedziecie po kolesiu Jacku i jego produkcie. Koleś jeździ po świecie, robi to co lubi i zarabia na tym kasę. Jest kreatywny i się rozwija w każdej rowerowej sferze. Coś rob,i a wy tu z wylewacie swoje żale. Przeczytałem 5 stron waszej zazdrości, jadu i pierdół, które absolutnie nie wnoszą nic do tematu. W dalszym ciągu nie wiem nic na temat produktu ( bagażnik ). Chłopaki luzujcie się i jeśli uważacie że to gówno to zróbcie lepiej !W dalszym ciągu czekam na konstruktywne wypowiedzi ludzi którzy kupią ten bagażnik. Pozdrawiam