No widzisz, a ja na tych filmach widzę... /cut/ ...lekceważenie wszystkich producentów na świecie. A jak ktoś twierdzi że nikt na świecie nie umie zrobić bagażnika porządnie, tylko on, który jeszcze produkcji nie zaczął to mnie odrzuca.
A jak ktoś twierdzi że nikt na świecie nie umie zrobić bagażnika porządnie, tylko on, który jeszcze produkcji nie zaczął to mnie odrzuca.
WitamWystąpię w roli "adwokata diabła". Dyskutujemy o czymś czego nikt nie maił w ręku, nikt nie zna parametrów i nikt nie zna ceny. Czyli dyskusja jest o waszych projekcjach, marzeniach, fantazjach i "widzimisiach", ale nie jest o bagażniku.
nie będzie kompatybilny z moim workiem ziemniaków
Co do projekcji, to... dziwnym trafem nie zauważyłeś, że całkiem spora część dyskutantów wypowiada się na temat zachowaniu głównego machera od bagażnika, w ogóle nie poruszając jakości samego produktu, który NB jest jak żona porucznika Columbo czy potwór z Loch Ness - wszyscy slyszeli, nikt nie widział.
O żonie porucznika Colombo nie słyszałem. Zawsze wyglądał raczej jak stary kawaler.
"Taki to a taki (nie wiem jak ten gość się nazywa i nawet na swojej stronie nie podaje swojego imienia) gada jak potłuczony, a ego rozerwało mu szare komórki".
KONIEC PROBLEMÓW Z BAGAŻNIKAMI !!! GLOBE MASTER ONE !! od UNITED-CYCLISTS.COM