Autor Wątek: Bagażnik od United...  (Przeczytany 13314 razy)

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
Odp: Bagażnik od United...
« 6 Kwi 2016, 18:50 »
dlaczego tubus jest wybierany? Bo jest sprawdzony na wielu frontach. Tutaj to pomieszanie "Januszy biznesu" z "Coachami". Dużo bełkotu i mało treści.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 6 Kwi 2016, 19:56 »
No widzisz, a ja na tych filmach widzę głównie rozdęte ego tego gościa (nie wiem czy to Jacek) i lekceważenie wszystkich producentów na świecie.
A jak ktoś twierdzi że nikt na świecie nie umie zrobić bagażnika porządnie, tylko on, który jeszcze produkcji nie zaczął to mnie odrzuca.

Offline Mężczyzna Alois Lerche

• Miasto: Orzesze
  • Na forum od: 25.11.2015
« 7 Kwi 2016, 02:42 »
No widzisz, a ja na tych filmach widzę... /cut/ ...lekceważenie wszystkich producentów na świecie.
A jak ktoś twierdzi że nikt na świecie nie umie zrobić bagażnika porządnie, tylko on, który jeszcze produkcji nie zaczął to mnie odrzuca.

dokładnie :)

Offline Mężczyzna Adrian S.

• Na forum od: 15.03.2016
« 7 Kwi 2016, 09:29 »

I jeszcze stały element - bagażniki kosztujące poniżej pewnej kwoty są be, więc warto wydać więcej kasy na coś solidnego. Zbyt wiele razy widziałem w branży rowerowej, że droższe części wcale nie są solidniejsze, a na pewno nie gwarantują pełnej pewności. Nic nie gwarantuje, tym bardziej biorąc pod uwagę możliwości na przykład wypadków losowych podczas przewożenia roweru innym środkiem transportu.
Adrian Socho.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 7 Kwi 2016, 10:04 »
Wg niego to i drogie (Tubus) są be. Najlepszy jest jego, który nie ejst ani drogi ani tani. :)

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
« 7 Kwi 2016, 10:59 »
Witam
Wystąpię w roli "adwokata diabła". Dyskutujemy o czymś czego nikt nie maił w ręku, nikt nie zna parametrów i nikt nie zna ceny. Czyli dyskusja jest o waszych projekcjach, marzeniach, fantazjach i "widzimisiach", ale nie jest o bagażniku.
A nuż okaże się, że ten bagażnik jest z połączenia grafenu z tytanem w cenie 99zł. :-))
Pozdrawiam

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 7 Kwi 2016, 11:01 »
No ale i tak nie będzie kompatybilny z moim workiem ziemniaków. ;-)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
« 7 Kwi 2016, 11:36 »
Witam
Wystąpię w roli "adwokata diabła". Dyskutujemy o czymś czego nikt nie maił w ręku, nikt nie zna parametrów i nikt nie zna ceny. Czyli dyskusja jest o waszych projekcjach, marzeniach, fantazjach i "widzimisiach", ale nie jest o bagażniku.
Co do projekcji, to... dziwnym trafem ;) nie zauważyłeś, że całkiem spora część dyskutantów wypowiada się na temat zachowaniu głównego machera od bagażnika, w ogóle nie poruszając jakości samego produktu, który NB jest jak żona porucznika Columbo czy potwór z Loch Ness - wszyscy slyszeli, nikt nie widział.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 7 Kwi 2016, 11:49 »
nie będzie kompatybilny z moim workiem ziemniaków
Będzie. Tylko będziesz musiał kupić nowy, porządny worek na te ziemniaki.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
« 7 Kwi 2016, 12:03 »
Co do projekcji, to... dziwnym trafem ;) nie zauważyłeś, że całkiem spora część dyskutantów wypowiada się na temat zachowaniu głównego machera od bagażnika, w ogóle nie poruszając jakości samego produktu, który NB jest jak żona porucznika Columbo czy potwór z Loch Ness - wszyscy slyszeli, nikt nie widział.

Trzeba może w takim razie tytuł wątku zmienić z "Bagażnik -..." na tytuł "Taki to a taki (nie wiem jak ten gość się nazywa i nawet na swojej stronie nie podaje swojego imienia) gada jak potłuczony, a ego rozerwało mu szare komórki".

Ps.Hej, hej - moje wpisy tak na wesoło. O żonie porucznika Colombo nie słyszałem. Zawsze wyglądał raczej jak stary kawaler.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
« 7 Kwi 2016, 12:06 »
O żonie porucznika Colombo nie słyszałem. Zawsze wyglądał raczej jak stary kawaler.
Była w każdym odcinku.
Tylko wspominana oczywiście.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 7 Kwi 2016, 12:38 »
"Taki to a taki (nie wiem jak ten gość się nazywa i nawet na swojej stronie nie podaje swojego imienia) gada jak potłuczony, a ego rozerwało mu szare komórki".
No nie, bo gada o bagażniku jednak.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
« 7 Kwi 2016, 12:54 »
Kiedyś słyszałem określenie "człowiek, który może popełnić samobójstwo rzucając się w dół z wysokości swojego ego"

Offline Mężczyzna Radosny_Smok

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.01.2012
« 9 Kwi 2016, 16:35 »
Obejrzałem zdjęcia bagażnika i stałem się fanem jego "posmarkanych" spawów ;) A co do gościa reklamującego bagażnik UC - no cóż, wiara w siebie czyni cuda, brak umiaru czyni czuba  ;D
« Ostatnia zmiana: 9 Kwi 2016, 16:41 Radosny_Smok »

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
« 13 Kwi 2016, 09:27 »
KONIEC PROBLEMÓW Z BAGAŻNIKAMI !!!
GLOBE MASTER ONE !! od UNITED-CYCLISTS.COM

Ktoś wie czy to będzie do kupienia w Telezakupach Mango?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum