Głosów w sumie: 34
Głosowanie skończone: 13 Wrz 2015, 23:17
Wiem tylko, że moje wyjazdy z sakwami nie są wyprawami - choć dla mnie i dla syna takowymi były
Fakt: mój 12 letni syn miałby pretensje widząc naszą ostatnią "przygodę" w dziale dla dzieci.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
A tak zupełnie poważnie, to nie wartościujmy naszych wyjazdów. Rozmawiamy przecież o wolnym czasie jaki spędzamy z rodzinami i tu nie ma znaczenia czy ktoś pojechał za miasto, spał u cioci i wrócił potwornie zmeczony następnego dnia, a wrażeń ma całe mnóstwo.
Odp. Oczywiście 2x Nie. Co nic nie zmienia w przedmiotowej dyskusji.Coś mi się wydaje że nie masz dzieci i chyba nie wiesz o czym piszę.
Rozumiem olewanie kogoś kto jest na forum "od wczoraj", ale padło sporo podobnych opinii do mojej. Tymczasem Ty uparłeś się że zrobisz jak chcesz, "bo wiesz lepiej" i /bez konsultowania z innymi/z uporem dziecka dążysz do wprowadzenia jedynie słusznego w/g Ciebie rozwiązania.
Natomiast jeżeli uda się wprowadzić tagi po mojej myśli to wtedy osobny dział dla relacji z wyjazdów z dziećmi jest zbędny, chyba że sami rodzice by bardzo na to nalegali.
Cytat: 0radek0 w 13 Wrz 2015, 08:42Fakt: mój 12 letni syn miałby pretensje widząc naszą ostatnią "przygodę" w dziale dla dzieci.Czy jako ojciec zawsze robisz tylko to, co podoba się Twojemu dziecku? Czy z tego powodu również powinniśmy zrezygnować z tagowania wątku jako wyjazd z dziećmi, bo synowi się nie spodoba?
Tak się stanie jak tylko
hindiana obieca, że jej następna ankieta będzie jakościowo lepsza