Autor Wątek: Jura krakowsko-częstochowska  (Przeczytany 4279 razy)

Offline Mężczyzna KRos

• Miasto: Sulejówek
  • Na forum od: 18.07.2008
Jura krakowsko-częstochowska
« 2 Cze 2009, 23:20 »
Jazda wspomnianą trasą to tylko bardzo wstępny plan. O ile za Piotrkowe rzeczywiście mam możliwośc jechania 91 to na odcinku Warszawa-Piotrów mam tylko ósemke. Zamierzam jechać szosówką i przejechać jak najwięcej jednego dnia (raczej nie zwiedzając okolic, gdyż byłem tam już wiele razy) dlatego chce mieć dobry asfalt z poboczem. W każdym razie dzięki za informacje.

Online Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
« 2 Cze 2009, 23:22 »
Na 1 na pewno są zakazy dla rowerów. A tak jak mówi aard - droga 91 jest naprawdę bardzo w porządku, a nie kluczy i idzie właściwie równolegle do jedynki.
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
« 3 Cze 2009, 17:59 »
Ehhh...na ten szlak to ja bym z lekkim plecakiem pogonił. Szkoda bagażnika i kół na tych skałach i zjechałbyś to czego nie dałeś rady. Na Kamieńsk wjeżdżałeś?

Online Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
« 10 Cze 2009, 01:04 »
Nie, Kamieńsk odpuściłem.
Zjechałem generalnie wszystko to, co jak dla mnie było do zjechania (nie miałem kasku - błąd!!! - choć nic się nie stało, to wyobraźnia pracowała). To czego nie zjeżdżałem było jak dla mnie zbyt strome, no i jescze sprawa opon - wolałbym mieć coś 2.1, a nie 1.6. Głównym spowalniaczem był piasek, przed zjechaniem niektórych rzeczy powstrzymywał mnie strach przed uślizgiem koła.
A z lekkim plecakiem faktycznie byłoby fajniej, bo można więcej podjechać i zjechać szybciej - ale wyjazd miał być sakwowy, więc taki był.
Wracam do jeżdżenia.

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum