Autor Wątek: Opolskie zdobyte!  (Przeczytany 671 razy)

Offline Mężczyzna aaadam

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 01.07.2013
    • Adama podróże, małe i duże.
Opolskie zdobyte!
« 15 Sie 2013, 20:13 »
Drugie województwo całe na zielono! Zaliczyłem dzisiaj pięć brakujących, ostatnich gmin w woj. opolskim: Ujazd, Walce, Zdzieszowice, Leśnica i Jemielnica.

Wycieczka miała odbyć się wczoraj i miała być połączona z biciem rekordu długości trasy jednodniowej (300km). Rekord został co prawda pobity (poprzedni 236km), ale 300-u nie osiągnąłem. Po ostatniej kontuzji nie brak mi chyba siły, lecz psychika trochę podupadła. Do 10.00 - pierwsze 100km byłem pewny, że zaatakuję rekord. Potem stwierdziłem, że nie dam rady, by po 230km stwierdzić, że cel jest w zasięgu.
Zjechałem jednak na piwko do parku (238km) i miałem zastanowić się co robić. Tak trwało to 40min, i zrobiła się 18.00. Później musiałem się zatrzymać założyć bluzę, stanąć pod bankomatem, zrobić zakupy do domu itd.

Odpuściłem więc sobie i spokojnie odbyłem "rundę honorową" po Katowicach nie spiesząc się zbytnio.

Bikestats nie dodał mi jeszcze wycieczki (automoderacja, jest podobno za długa  :o), ale potem podam linka do wpisu, będzie tam jedyne zdjęcie i mapka trasy.

Najczęściej ludzie jadący rowerem pokonują kilometry, ja pokonuję samego siebie.

Offline Mężczyzna RODDOS

• Odwiedzone miejscowości: 16 358
  • Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 25.02.2013
Odp: Opolskie zdobyte!
« 15 Sie 2013, 21:53 »
Za zaliczenie Opolszczyzny gratulacje, za odpuszczenie bicia rekordu-bura.
Ale poważnie, Twoja mapka w zielonym odcieniu jest wyjątkowo zbita. Jesteś zdeterminowany. Moim zdaniem masz duże szanse na zdobycie całego kaju. Tego Ci życzę. Teraz czas na woj. dolnośląskie...

Offline Mężczyzna aaadam

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 01.07.2013
    • Adama podróże, małe i duże.
Odp: Opolskie zdobyte!
« 16 Sie 2013, 07:51 »
Czyżbyś mnie zapraszał do siebie  ;)?

Wróciłeś już z wakacji? Miałeś jakieś ciekawe wycieczki? Czekam na relacje i zdjęcia!

Najczęściej ludzie jadący rowerem pokonują kilometry, ja pokonuję samego siebie.

Tagi: opolskie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum