kurcze, kurcze co za weekend...ja dopiero za chwile będę wyjeżdżać. Nie rowerowo więc za przechowanie bajka dziękuję został jeszcze jakiś niedobitek z moich stron co dopiero wyrusza?
Kolejne sympatyczne spotkanie forumowiczów zakończyło się dzisiaj, prawie że nad ranem. Na części zasadniczej ciekawie i barwnie poprowadzona opowieść Rberta o podróży do Chin, a po tym już część bardzo nieficjalna, przez którą przewinęło się osiemnaście osób, w tym dwaj najwytrwalsi rowerzyści Chwała i cześć gościnnym gospodarzom - vooy.maciejowi & co.
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 626 Skąd: Łódź
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010
O której towarzystwo się rozeszło? My bez komplikacji wróciliśmy do domu, poza moją gumą kawałek przed dworcem w Krakowie.
A w Łodzi pogoda lipna, śnieg pada, mokro...
Było super, świetna atmosfera, teraz już tylko czekać na zlot.
Maćku, bardzo dziękuję(my) za gościnę, było dużo lepiej niż w jakimś pubie. Można było swobodnie posiedzieć, pogadać.
Kurczę, trzeba było dzwonić! Coś mi się wydawało, że pisaliście, że może wpadniecie... Myśmy na festiwalu nawet nie byli, bo w Krakowie byliśmy dopiero po 16, więc spóźniliśmy się nawet na after
byli goście w garniturach, byli na rowerze, nie zabrakło prelegentów
na koniec było trzykrotne pompowanie materaca, bo zatyczka zaginęła, ale się udało
sam festwial miał punkty mocne jak i słabsze, najsłabsi byli prowadzący no ale cóż
żałuję coraz bardziej, że mnie nie będzie na zlocie..
spotkanie super, szkoda że tak późno dotarłem na zlocie nadrobimy
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych bikerów szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum