Festiwal już za tydzień. Podtrzymuję zaproszenie na nocleg dla ok.3 gości.
Ponieważ mieszkamy niedaleko NCK proponujemy w sobotę po prezentacjach i ewentualnym stwierdzeniu, że etno party jest do kitu, zorganizowac BIG BIKE PARTY u nas
Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 479 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Nie 07 Mar, 2010
vooyu.macieju zapisuję się na listę uczestników BBP nocleg mam u znajomych , 5 minut piechotą od NCK, ale serdecznie dziękuję za zaproszenie pod swój dach.
A to całe etnoparty to daleko od NCK będzie?
Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 3208 Skąd: Łódź
Vooyu, dzięki za zaproszenie. Czy to będzie B.I.G Bike Party? Bo my nocleg mamy u Waxmunda, ale na party się wbijemy, a jakże - z rowerami (bo to chyba kawałek jest). Czy tak można?
_________________ Pozdrawiam,
aA
Rd
http://www.mojewyprawy.ovh.org
Pochlebiam sobie, że na zjeździe wyciągam ok. 850 miliwaxmundów.
vooy.maciej, my ?
hotel mamy w przy plantach, ale zakładam że jakoś wrócimy
my=Avila i ja
robb- prelegentom mogę nawet zagwarantować miejsca siedzące
aard napisał/a:
Vooyu, dzięki za zaproszenie. Czy to będzie B.I.G Bike Party? Bo my nocleg mamy u Waxmunda, ale na party się wbijemy, a jakże - z rowerami (bo to chyba kawałek jest). Czy tak można?
miejsce na parę rowerów się znajdzie w komórce z naszymi rumakami.
NIestety na trasie Kozłówek-Nowa Huta chyba BIGa nie będzie
Miki, nic się nie martw. Jest tam prawie po drodze : Kopiec Kościuszki, Kopiec Piłsudskiego, Kopiec Kraka, Kopiec Wandy - jak się uwiniesz to zaliczysz wszystkie
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 26 Dołączyła: 17 Sie 2006 Posty: 197 Skąd: prawie Kraków
Jak ma być impreza, to wstyd samochodem przyjeżdżać , więc jak tylko ktoś z dalsza nie będzie w potrzebie, to chętnie kawałek podłogi do snu przygarnę .
Jak ma być impreza, to wstyd samochodem przyjeżdżać , więc jak tylko ktoś z dalsza nie będzie w potrzebie, to chętnie kawałek podłogi do snu przygarnę .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum